„Tai pati nuostabiausia žinia per visą mūsų gyvenimą! Mudu su Irma esame dėkingi Dievui už tokią neįkainojamą dovaną. Mūsų sielos ir mintys skrieja labai aukštai, mes degame beprotiška meile ir šiandien esame daugiau nei laimingi. Šiandien plaka jau trys širdys“, - feisbuke skelbė muzikantas.

„Taip, bičiuliai, mes laukiamės vaikelio!!! Su šia palaiminta žinia mes keliavome po nuostabiąją Čilę ir nei minutės negalėjome pamiršti Jo. Ankstus rytas prasidėdavo mintimis apie mažylį, o nerdami į sapnus taip pat šypsojomės Jam ir siuntėme maldas į dangų. Neseniai grįžome iš šios nuostabios kelionės į Lietuvą ir jau negalime tylėti, draugai! Irma sako, kad kada nors reiks vėl nuvykti į Čilę visiems drauge ir parodyti žmogui, kur jis jau yra buvęs“, - džiaugsmu netvėrė L. Adomaitis.

Naujienų portalui DELFI L. Adomaitis yra prisipažinęs, kad su metais jo ir žmonos jausmai tik dar labiau įsiliepsnojo.

„Mūsų ryšys kiekvieną dieną tik stiprėja. Kuo daugiau laiko praleidžiame kartu, tuo mūsų santykiai tampa artimesni, tvirtėja dvasinis ryšys“, – sakė muzikantas.

Su žmona Irma jiedu praleidžia išties daug laiko. „Tačiau taip juk ir turi būti poroje. Su savo mylimiausiu žmogumi norisi praleisti kuo daugiau laiko“, – neslepia jis.

Primename, kad muzikos atlikėjas, kompozitorius, prodiuseris L. Adomaitis ir jo išrinktoji Irma aukso žiedus sumainė 2010 metų vasarą. Pora vestuves atšoko po dvejų metų draugystės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)