„Nieko nėra didingesnio už mažylio atėjimą į šį pasaulį“, – pirmadienio rytą feisbuke skelbė L. Adomaitis.

„Aš labai didžiuojuosi savo mylima moterimi, Ji vakar man įteikė didžiausią gyvenimo dovaną ir tuo pačiu – patį mažiausią pasaulyje žmogų, kokį kada nors esu laikęs rankose. Vakar Irma Adomaitienė padovanojo man nuostabią dukrytę.

Mudu su Irma tikime, kad ne tėvai pasirenka vaikus, bet vaikai tėvus, todėl esame beprotiškai laimingi ir dėkingi, kad mus pasirinko. Mes juk taip ilgai to laukėme ir štai vieną dieną netikėta žinia pasibeldžia ir į mūsų duris:

„Tuk, tuk, tuk, aš noriu pas jus užeiti! Noriu suteikti jums daug džiaugsmo ir noriu drumsti jūsų ramybę! Aš noriu mokytis iš jūsų ir taip pat mokinti jus! Aš noriu keliauti su jumis drauge!!! Ar priimsit?“

Tą akimirką, kai paėmiau mūsų dukrytę į rankas, realiai pajutau, kas yra amžinybė ir didžiausia kada nors jausta meilė. Laikydamas šį mažutį žmogutį rankose supratau, kad nemiegosiu visą naktį, po to dar kitą, ir žinau, kad tokių bemiegių naktų bus daug daugiau.

Kažkada, kai susipažinom su Irma – aš dažnai ją vadinau indėniuke. Jai tai labai patiko, patinka iki šiol. Ir kai pamatėme mūsų dukrytės juodus plaukus – abiem atskriejo ta pati mintis – indėniukė. Visiškai mamos vaikas, nors neatmetu to populiaraus posakio, kad dukros yra labiau tėčių vaikai.

Nuostabi, sveika, graži, miela mūsų mergaitė. Ji atėjo į šį pasaulį pas du beprotiškai mylinčius žmones. Sunku žodžiais nusakyti, ką mudu dabar išgyvename. Irma yra labai laiminga ir po gimdymo jaučiasi gerai.

Aš labai didžiuojuosi savo moterim. Ji taip gražiai perėjo šį nelengvą etapą. Aš ja didžiuojuosi, nes per Ją atėjo mūsų išsipildymas, Ji įprasmino mūsų šeimos įžadus. Pakeliu akis į viršų ir kartoju mintyse: „Dieve, ačiū už tokias neįkainojamas dovanas, lieku skoloj!"

Prisipažinsiu: verkiu, nes tikras džiaugsmas visuomet turi ašaras. Kai svajoji ir kažko ilgai lauki – gavimo džiaugsmas yra neišmatuojamas, jis yra gilus, beribis. Tik tada prasmė įgauna savo formą.

Taigi brangūs draugai – nuo šiol mes oficialiai trise!!! Irma, aš ir mūsų dukružė. Mes Ją labai labai mylim, nes šiam pasauly nėra nieko gražesnio už gimstantį vaiką", – socialiniame tinkle džiaugėsi muzikantas.

Žinia apie nėštumą buvo geriausia dovana

Žinią apie aplankysiančius gandrus žinoma pora pranešė dar balandį ir tikino, kad tokios džiugios naujienos jie tiesiog nebegalėjo laikyti paslaptyje.

„Tai pati nuostabiausia žinia per visą mūsų gyvenimą! Mudu su Irma esame dėkingi Dievui už tokią neįkainojamą dovaną. Mūsų sielos ir mintys skrieja labai aukštai, mes degame beprotiška meile ir šiandien esame daugiau nei laimingi. Šiandien plaka jau trys širdys“, – skelbė muzikantas.

„Taip, bičiuliai, mes laukiamės vaikelio! Su šia palaiminta žinia mes keliavome po nuostabiąją Čilę ir nei minutės negalėjome pamiršti Jo. Ankstus rytas prasidėdavo mintimis apie mažylį, o nerdami į sapnus taip pat šypsojomės Jam ir siuntėme maldas į dangų. Neseniai grįžome iš šios nuostabios kelionės į Lietuvą ir jau negalime tylėti, draugai! Irma sako, kad kada nors reiks vėl nuvykti į Čilę visiems drauge ir parodyti žmogui, kur jis jau yra buvęs“, – džiaugsmu netvėrė L. Adomaitis.

Kiek anksčiau L. Adomaitis yra prisipažinęs apie nuostabiausią vasaros akimirką, kuomet jis ir jo žmona pirmą kartą išvydo savo kūdikį.

„Ko gero, pirmoji mūsų vaikelio nuotrauka mums su Irma sukėlė didžiausią emocijų bangą. Taip, tas momentas nepamirštamas. Pamenu, tik grįžom iš Čilės ir iš karto lėkėme į pirmąjį mūsų virtualų susitikimą su mažyliu. Ilgai tada negalėjau atitraukti akių nuo tos nuotraukos. „Tai mūsų mažylis? O Dieve, kokie mes laimingi“, – galvojau neatplėšdamas akių nuo Irmos! Kai pasižiūriu į šią nuotrauką savo telefone, ir dabar šypsena pati nusipiešia mano veide“, – tikino jis.

Dainininkas yra pasakojęs, kad dabartinis jo gyvenimo periodas yra kupinas pilnatvės, todėl jam sunku net pasvajoti apie dar daugiau likimo dovanų.

„Sau nežinočiau ko ir palinkėti – juk toks laimingas dar nesijaučiau niekada. Geriau palinkėsiu visiems žmonėms daug laimės, meilės, vilties, taikos ir ramybės“, – anksčiau yra sakęs atlikėjas.

Naujienų portalui DELFI L. Adomaitis yra prisipažinęs, kad su metais jo ir žmonos jausmai vienas kitam tik dar labiau įsiliepsnojo.

„Mūsų ryšys kiekvieną dieną tik stiprėja. Kuo daugiau laiko praleidžiame kartu, tuo mūsų santykiai tampa artimesni, tvirtėja dvasinis ryšys“, – sakė muzikantas.

Su žmona Irma jiedu praleidžia išties daug laiko. „Tačiau taip juk ir turi būti poroje. Su savo mylimiausiu žmogumi norisi praleisti kuo daugiau laiko“, – neslepia jis.

Primename, kad muzikos atlikėjas, kompozitorius, prodiuseris L. Adomaitis ir jo išrinktoji Irma aukso žiedus sumainė 2010 metų vasarą. Pora vestuves atšoko po dvejų metų draugystės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (107)