Dvikovą arenos tribūnose tiesiogiai stebėjo prezidentas Gitanas Nausėda su pirmąja ponia Diana, dainininkai Iglė Bernotaitytė bei Tadas Juodsnukis, krepšininko Jono Valančiūno žmona Eglė Valančiūnienė, treneris Ramūnas Butautas, krepšininkas Adas Juškevičius su žmona Simona ir kt.

Aikštelėje mylimosios palaikymą jautė ne tik J. Valančiūnas, bet ir Domantas Sabonis. Šiuo metu jo sužadėtinė Shashana Rosen taip pat vieši Lietuvoje.

Socialiniuose tinkluose D. Sabonio būsima žmona pasidalino akimirka iš rungtynių. Kadre krepšininkas užfiksuotas ore laikantis ranką ir sugniaužęs pirštus. Šalia nuotraukos ji romantiškai brūkštelėjo: „Pagaunami bučiniai aikštelėje man visada bus mėgstamiausi“.

Rungtynes antradienio vakarą stebėjo ir Domanto brolis, krepšininkas Tautvydas Sabonis.

Lietuvos ir Venesuelos krepšinio rinktinių susirėmimas olimpinės atrankos turnyre baigėsi mūsiškių naudai – Dariaus Maskoliūno auklėtiniai nugalėjo rezultatu 76:65.

Naudingiausias komandoje buvo 20 taškų pelnęs ir 11 kamuolių atkovojęs J. Valančiūnas, tačiau D. Maskoliūnas atkreipė dėmesį, jog gynyba geriau veikė vidurio puolėjo poziciją užimant Domantui Saboniui.

„Domas – mobilesnis, varžovams žaidžiant du prieš du aukščiau pasitikdavo gynėją. Viskas su juo veikė kuo puikiausiai. Momentais gindamasis ir Jonas galėdavo „pakilti“ aukščiau, ir gynėjai daugiau kontakto pasiūlyti. Faktas, kad kartais atrodėme nelabai gražiai“, – komentavo treneris.

Primename, kad dėl vienintelio olimpinio kelialapio į Tokijo žaidynes šešios ekipos Kaune varžysis iki sekmadienio.

Dėl pandemijos pernai atšauktos žaidynės buvo nukeltos į 2021 metų liepos 23 – rugpjūčio 8 dienas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)