Apie tai, kad dar kartą kalbėjo su Lietuvos policija, į Airiją grįžusi mergina paskelbė socialinio tinklo „Twitter“ paskyroje.

„Ką tik beveik 5 valandas praleido vaizdo pokalbyje su Lietuvos policija. Pagaliau jie paėmė iš manęs oficialų pareiškimą. Esu labai nusivylusi, kaip šį reikalą tvarkė „profesionalai“, – rašė Sh. Lynn.

Norėdami pasitikslinti, ar ši informacija teisinga, susisiekėme su Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Julija Samorokovskaja, kuri Delfi patikino, kad apklausa iš tiesų įvyko.

„Taip, yra medžiagos patikslinimas. Tai procesas, kuris ir privalomas būti. Jos apklausa vyko nuotoliniu būdu, kadangi ji ne Lietuvoje“, – Delfi sakė Komunikacijos poskyrio vedėja J. Samorokovskaja.

Delfi primena, kad Vilniaus policijos pareigūnai kitą dieną po Vingio parke vykusio „Rammstein“ koncerto gavo iškvietimą į viešbutį, esantį Maironio gatvėje.

Į įvykio vietą atvyko ne tik policija, bet ir greitosios pagalbos medikai, juos kvietusi mergina neminėjo patyrusi išprievartavimą ar smurtą. Policijos pareigūnai buvo kviesti, kaip teigiama, dėl jos įtarimo, kad buvo apsvaiginta narkotinėmis medžiagomis.

Tiesa, policijos gautame pranešime nieko nerašoma apie jai atliktą narkotinių medžiagų tyrimą. Patikslinama, kad mergina nebuvo vežta į ligoninę, medikų pagalba jai suteikta vietoje.

Delfi žiniomis, užsienietė policijai nerašė ir jokio pareiškimo. Šiuo metu ji yra išvykusi iš Lietuvos. Kol kas nepradėtas ir ikiteisminis tyrimas, vyksta aplinkybių tikslinimas.

Delfi primena, kad Vilniaus Vingio parke nuskambėjo grandiozinis vokiečių grupės „Rammstein“ koncertas. Iškart po jo įvyko, kaip pasakojama, slaptas vakarėlis, kuriame dalyvavo ne tik grupės nariai, bet ir iš anksto pakviesti gerbėjai. Visgi praėjus kelioms dienoms internete pradėjo plisti kraupus ten dalyvavusios merginos pasakojimas.

Sh. Lynn iš pradžių socialiniuose tinkluose dalinosi smagiomis vakaro akimirkomis, o jau kitą rytą parašė apie nakties metu galimai įvykusį incidentą.

Sh. Lynn ryte prabudo su didžiule mėlyne ir ašaromis, mat neprisiminė ne tik to, kas įvyko, bet ir kas, kaip ji pati teigė, buvo įpilta į jos gėrimą.

Norėdama įspėti kitas merginas, ji savo patirtį nusprendė aprašyti „Twitter“ ir „Instagram“ paskyrose. Šiais pasakojimais Sh. Lynn leido pasidalinti su Delfi skaitytojais.

Norint patekti į vakarėlius – speciali atranka

Kaip pasakojo mergina, apie uždarą vakarėlį ji sužinojo viename „Reddit“ kanale, kuriame buvo skelbiama, kad norintys patekti į koncerto tęsinį, turi instagrame susirasti Alioną Makejevą, jai parašyti ir nusiųsti savo nuotrauką. Moteris, nusprendusi, ar mergina yra tinkama, atsakys į žinutę.

„Tada gausite nemokamą bilietą ir galėsite koncerte stovėti 0 eilėje, kairėje arba dešinėje scenos pusėje. Prieš pasirodymą kelios pakviestos merginos susitiks su Tillu, o jis su visomis šnekučiuosis ir tiesiog stengsis gerai praleisti laiką. Tada prasidės šou. Po pasirodymo būsite kviečiami į jo paties vakarėlį“, – rašė informacinės svetainės „RammWiki“ apie „Rammstein“ redaktorius.

Sh. Lynn pasakojo, kad jai pavyko patekti tarp kelių laimingųjų, kurioms buvo išsiųstas pakvietimas į vakarėlius.

„Aliona Makejeva pakvietė mane prisijungti prie jos į nulinę eilę. Praėjusią savaitę nusiunčiau jai žinutę į instagramą, klausdama, kaip, po velnių, patekti į afterparty ir kad norėčiau būti svarstoma. Ji paklausė, kiek man metų ir iš kur esu, o kai patvirtinau, atsiuntė nuorodą į „WhatsApp“ grupę“, – „Twitter“ rašė Sh. Lynn.

Tiesa, mergina teigė, kad gavo pakvietimą ne tik į po koncerto vykusį vakarėlį, bet ir į šeštadienį vykusią repeticiją bei į užkulisius koncerto metu. Būtent tada ji susidūrė su grupės būgnininku Joe Leatzu, kuris ją pakvietė, kaip ji teigė, atskirai pasikalbėti.

Grupės lyderis išreiškė norą susitikti atskirai

Toliau Sh. Lynn instagrame pasakojo, kad J. Leatzas atskleidė apie grupės lyderio Tillo Lindemanno norą su ja susitikti po Vingio parke esančia scena.

„Jis pasakė: „Viskas gerai, aš tik norėjau su tavimi pasikalbėti, nes tavo anglų kalba geresnė nei visų kitų“. Aš pasakiau, kad gerai. Tada J. Letzas pasakė: „Tillas norėtų su tavimi susitikti“. Aš iš karto atsakiau: „Kodėl, kodėl aš? Ar čia kalbama apie seksą?“ Į tai J. Letzas atsakė: „Ne, nieko panašaus. Tillas yra džentelmenas“, – apie galimo pokalbio detales socialiniame tinkle atskleidė mergina ir papildė, kad apie tai jai būgnininkas liepė su niekuo nesikalbėti.

Šio įsakymo mergina nusprendė neklausyti ir, kaip pati pasakojo, apie tai prakalbo su kitoms į vakarėlį pakviestoms merginoms.

„Viena mergina manęs paklausė, kodėl buvau pakviesta ten eiti, ir aš jai pasakiau. Ji atsakė: „Ne, neik ten, jis nori sekso, manęs čia net neturėtų būti, aš pasišalinsiu prisidengdama šeštadienio apyranke.“ Aš pasakiau: „Gerai, blemba, noriu pasitraukti, ar ne per vėlu? Per pasirodymą neleisk man niekur eiti“, – apie tai, ką galimai sakė merginoms, socialiniame tinkle rašė Sh. Lynn.

Po stikliuko tekilos pradėjo griuvinėti, nesiorientuoti aplinkoje

Vis dėlto į šiuos įspėjimus mergina pasakojo nereagavusi, negalvojo, kad atlikėjas gali taip pasielgti. „Twitter“ paskyroje ji teigė, kad netrukus nuėjo į nedidelį kambariuką, kuriame po kurio laiko pasirodė ir grupės lyderis.

„Vėliau Tillas atėjo į kambarį ir paprašė visų merginų išgerti tekilos šotus. Mes visos sutikome. Jis įpylė tai iš butelio ir tada sudaužė apie keturis stikliukus ir tada paprašė dviejų merginų, kad jos sudaužytų savuosius“, – „Twitter“ pasakojo mergina.

Sh. Lynn pasakojo, kad po šio veiksmo atlikėjas išėjo iš kambariuko ir ji pradėjo jaustis prastai: „Viskas iki to momento buvo labai aišku, o nuo 20:30 val. mano atmintis dingo. Jaučiausi kaip žmogus zombis, dainuodama, šokdama, bet kartu griūdama.“

Grįžusi į viešbutį išvydo didžiulę mėlynę

Vėliau mergina pasakojo, kad ją palydėjo į po scena esantį dar vieną kambariuką, kuris, anot jos, galėtų talpinti tik kelis žmones. Tada ji išvydo įeinantį Tillą.

„Tillai, jei tu čia dėl sekso, aš to nedarysiu. Seksas man yra labai ypatingas ir aš nemiegu su nepažįstamais. Jis iškart pasidarė piktas ir rėkdamas pasakė: „Joe sakė, kad galėtum“. Pakartojau dar kartą: „Atsiprašau, kad tave nuvyliau, bet man tai svarbu ir aš negaliu“, – „Twitter“ rašė mergina.

Nors, kaip teigė Sh. Lynn, jis iš kambariuko išėjo, ji Tillą rado prie šalia buvusių užuolaidų, kur jis vis dar laukė Sh. Lynn pakeičiant nuomonę. Po šio įvykio kitas vakaro detales Sh. Lynn teigė prisimenanti kaip per miglą. Mergina sakė, kad pasirodžiusi po koncerto vykusiame vakarėlyje vėmė, o tada nuėjo į viešbutį, kur išvydo ant savo kūno atsiradusią mėlynę. Kaip ji atsirado ir kada, Sh. Lynn sakė iki šiol neprisimenanti.

Visą istoriją ir jos papildomas detales galite perskaityti asmeninėje merginos paskyroje:

Po merginos pasakojimo liko sukrėsti ir grupės gerbėjai Lietuvoje, kurie socialiniuose tinkluose ėmė dalintis Sh. Lynn vaizdo įrašais, pasakojimais ir siaubingų mėlynių nuotraukomis.
Koncerto atstovai Lietuvoje

Delfi susisiekus „Live Nation Lietuva“ vadovu Aleksandru Karablikovu, šis sakė įrašus socialiniuose tinkluose išvydęs praėjus kelioms dienoms po koncerto.

„Mums sunku patikėti, nes matėme aukščiausio lygio profesionalus (tiek patys atlikėjai, tiek ir visa jų didžiulė komanda), kurie maksimaliai orientuoti į rezultatą, renginio kokybę. Šiai dienai „Rammstein“ – viena populiariausių koncertuojančių grupių pasaulyje ir mums šie įrašai visiškai nesutampa su šių profesionalų vertybėmis“, – Delfi komentavo A. Karablikovas.

Jis taip pat patikino, kad iškart po to, kai buvo sužinota apie merginos istoriją, renginių organizatoriai susisiekė su vokiečių grupės atstovais.

„Nedelsdami susisiekėme su grupės vadyba – supažindinome su soc. tinklų įrašais ir pateikėme vienintelį savo klausimą – „Ar tai gali būti tiesa?“ Jų atsakymas, be jokios abejonės, buvo neigiamas“, – tikino „Live Nation Lietuva“ vadovas A. Karablikovas.

Pateikiame ir atsakymą, kurį „Live Nation Lietuva“ atsiuntė „Rammstein“ atstovai: „Per beveik 30 grupės istorijos metų tokių atvejų nebuvo ir griežtos vidinės grupės ir administracijos taisyklės tiesiog neleistų, kad tai net ir teoriniame lygmenyje būtų įmanoma.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)