Mago sesuo Diana po vandeniu išbuvo trumpiau nei jos brolis.

„Jie turėtų pateikti filmuotą medžiagą, liudininkų parodymus, medikų išvadas. Tai galima buvo padaryti per vieną dieną, tačiau mes galime laukti ir 10 metų, jeigu per tą laiką niekas nepagerins jų pasiekto laiko“, - DELFI teigė agentūros „Faktum“ vadovas Vytautas Navaitis.

Lietuvos rekordus fiksuojanti agentūra nesulaukė prašymo ir neregistravo prieš porą metų įvykusio magų Gaičiūnų užsišaldymo lede. Brolis ir sesuo ledo luite išbuvo ilgiau nei 63 valandas. „Tada jie patys kalbėjo, kad tai labiau magijos triukas, nei rekordas“, - paklaustas, kodėl neregistravo šio pasiekimo, prisiminė V. Navaitis.

D. Gaičiūnaitės draugas Virgilijus Dirma antradienį DELFI teigė, kad magai šiuo metu jaučiasi „nei blogai, nei gerai“, ilsisi namuose ir kol kas negalvoja apie jų pasiekimo registravimą. „Arvydas ir Diana tai darė ne dėl to, kad kažkas parašytų eilutę, duotų prizą ar pinigų“, - sakė V. Dirma.

Jo teigimu, Lietuvos magus šiąnakt pasveikino kitas garsus iliuzionistas David`as Blaine`as: „Jis paskambino naktį telefonu iš Amerikos, perdaviau ragelį Dianai ir jiedu pasikalbėjo“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)