Sutuoktiniai žurnalistus šeštadienį pakvietė priešpiečių į restoraną "Terrazza". Čia jie suplanavo skirti apie valandą pozavimui ir žiniasklaidos klausimams.

Tiesa, Malibu paplūdimybe pora susirašė. Tikroji santuokos ceremonija švenčiama Lietuvoje. Nors ir įprasta, kad daugiausiai besituokiančių porų amžiną meilę prisiekia ir susižieduoja bažnyčioje prie altoriaus, Evelina ir Adamas to daryti nepanoro. Anot Evelinos, taip nuspręsta dėl to, jog abu sutuoktiniai nėra praktikuojantys katalikai. Paklausta, ar ateityje tuoksis bažnyčioje, atlikėja patikino niekuomet nesakanti "ne". Esą tai paaiškės ateityje.

"Dvejos šventės yra daromos tik todėl, kad kitu atveju būtų reikėję laukti dar metus, kad gaučiau galimybę gyventi ir dirbti JAV. Nebenorėjome su Adamu būti atskirai, todėl susirašėme, o visą emociją pasiliekam šiam šventimui, nes pirmą kartą susitiks mūsų šeimos, o tai mums bene svarbiausias momentas", - prieš santuoką DELFI yra kalbėjusi Evelina.

"Šiandien mums yra labai ypatinga diena dėl to, kad norime su visais gražiai sutarti. Su daugelio jūsų pagalba aš užaugau, nestatau iš savęs to, ko nereikia. Suprantu, kad jūs man esate reikalingi ir dėl to šiandien mes suorganizavome šį susitikimą, kad galėtume atsakyti į visus jūsų klausimus, maloniai pabūti, pasėdėti. Tikimės, kad mūsų šventė mums bus palikta mums. Šiandien susitinka mūsų šeimos, joms bendrauti per Atlantą nėra paprasta", - į žurnalistus kreipėsi Evelina.

Likus savaitei iki tuoktuvių gimtojoje šalyje, Evelina su Adamo šeima leidosi į kelionę aplink Lietuvą. Jie apsilankė ir Kaune, ir Druskininkuose, ir Nidoje, neaplenkė ir Kryžių kalno.

"Šiandien atsikėliau ryte, tai retas atvejis, kai atsikeliu anksčiau už savo vyrą ir pagalvojau: viskas ši diena jau prasidėjo. Sunku pasakyti, kokie įspūdžiai, nes aš dar esu juose. Pajutau esanti įsukta į variklį ir išvežta į priekį. Jaudinuosi. Rankos dreba", - žiniasklaidai pasakojo E. Anusauskaitė.

E. Anusauskaitė vestuvėms Lietuvoje rinkosi keletą skirtingų suknelių. Tiesa, jas pademonstruos tik vakare Šešuolėliuose. Žiniasklaidai pozuoti nuotaka atvyko su ta pačia dizainerės Viktorijos Jakučinskaitės kurta suknelę, kurią vilkėjo jau Los Andžele sausį. Adamas pasipuošė klasikiniu tamsiu švarku, kurio atlapą padabino smulkių gėlių puokštele.

A. Yangas jau apie metus laiko mokosi lietuviškai. Tuoktuvių Lietuvoje dieną jis taip pat prabilo gimtąja Evelinos kalba, išsakė jai komplimentų. Kaip patikino pati E. Anusauskaitė, jai svarbu, kad vaikai, kurių ketina susilaukti ateityje, kalbėtų lietuviškai. Pasiteiravus, kiek atžalų planuoja susilaukti, dainininkė sakė svajojanti apie penkis.

Po bendravimo su žiniasklaida ir fotosesijų Evelina ir Adamas su būriu vestuvininkų švęsti vyks į Šešuolėlius. Čia suplanuota prabangi puota su muzikantais ir choru. Evelina prasitarė, jog abu su vyru jiedu ypatingai mėgsta saldumynus. Būtent dėl šios priežasties šventės svečiai bus vaišinami kelių aukštų lazdynų riešutų skonio tortu, keksiukais. Į Šešuolėlių dvarą bus atgabentas ir skirtingų skonių ledų vagonėlis. Kaip pati Evelina patikino, šis pageidavimas buvo vienintelis iš jos vyro pusės. Daugybė kitų pageidavimų šventei - Evelinos.

"Adamo kiekvienos dienos akcentas yra ledai. Prieš eidamas miegoti jis suvalgo didžiulę lėkštę ledų", - pasakojo E. Anusauskaitė.

Pasiteiravus, kokios įžymybės dalyvaus šventėje Šešuolėliuose, Evelina pirmiausiai įvardijo savo mamą Jurgą Anusauskienę (tiesa, nuotakos mamai šventinę suknelę kūrė V. Jakučinskaitė) ir Kristiną Kaikarienę. Nuotaka taip pat džiaugėsi, kad į Šešuolėlius atvyks ir aktorė Nijolė Narmontaitė su vyru Pauliumi Kovu. Aktorė ir verslininkas - geri Anusauskų šeimos draugai.

Iškart po vestuvių Lietuvoje sutuoktiniai išvyks į Valstijas, kur jau yra suplanuota povestuvinė rami kelionė į kalnus.

--
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1411)