Pokalbio metu B. Čereška užsiminė apie ypatingus jausmus Lietuvai. „Iš tiesų myliu Lietuvą. Šioje šalyje sutikau brangiausius savo gyvenimo žmones. Jaučiu, kad mane palaikę ir padėję tuo metu žmonės sukūrė tokią Berneen Čerešką, kokia esu šiandien. Be abejonės, labai noriu, kad Lietuva būtų didelė mano ateities planų dalis, tačiau kol kas kraustytis dar neketiname".

Už lietuvio Andriaus Čereškos ištekėjusi šou pasaulio atstovė net ir palikusi Lietuvą toliau kūrė ir pradėjo bendradarbiauti su „American Independent Record", tačiau po trejų metų sunkaus darbo ir artėjančių albumo įrašų ji sukūrė savo kūrybinių sprendimų įmonę. „Šį verslą turėjau pradėjo dar prieš 2 m, tačiau pastojau, o nėštumas nebuvo lengvas, tad nusprendžiau verslo planus kiek atidėti, tačiau jaučiuosi galinti vėl grįžti prie darbų", - paaiškino ji.

Pasiteiravus, ar po dukrelės Skyrah Marz gimimo pora neplanuoja daugiau atžalų, Berneen nusijuokė: „Nesu tikra dėl daugiau vaikų. Mes su Andriumi šiuo metu rūpinamės Skyrah ir dviem mūsų šunimis Loki bei Shredder, kurie yra išlepinti tarsi kūdikiai".

Be muzikos, verslo ir dukrelės auginimo atlikėja randa laiko ir naujai savo aistrai - Kung fu.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)