Raimonda neslėpė, kad jau spėjo pasiilgti ir Dublino. Ketverius metus užsienyje gyvenanti atlikėja ten ištekėjo. „Nesu nutolusi nuo Lietuvos, bendrauju su čia gyvenančiais kolegomis. Nors daugelis gyvena užsienyje, bet visi susibėga gimtinėje. Čia visada laukia manęs išsiilgusi šeima, draugai, buvę mokytojai“, - DELFI kalbėjo „Raimonda Jazz Quartet“ narė.

R. Masiulytė teigė, kad Lietuvoje nori pasiilsėti. Daugiausiai laiko Raimonda praleidžia su draugais, šeima, būna su gyvūnais, žvejoja. Į Lietuvą buvo atskridęs ir jos vyras Vimalis Ramchurnas, tačiau dėl darbo turėjo išvykti. „Su vyru esame geriausi draugai. Visur stengiamės keliauti kartu. Vimaliui labai patinka Lietuvoje, tačiau labiausiai - Vilniaus senamiestis ir Žemaitija“, – pasakojo pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)