Filmo pavadinimas sufleruoja, kad šioje istorijoje žiūrovai gali tikėtis pikantiškų scenų. Vienoje tokių nusifilmavo ir dainininkė Inga Valinskienė, kuri prieš kameras pozavo tik su liemenėle. Tokia patirtis vaidinant kine filmų įgarsintojai buvo pirmoji.

Tiesa, nors Inga atliko vieną iš pagrindinių vaidmenų, šį vakarą premjerą praleido. Nepaisant to, įvertinti aktorinius moters gabumus panoro jos vyras Arūnas Valinskas.

DELFI A. Valinsko pasiteiravus, kodėl Inga praleido šį renginį, jos vyras papokštavo: „Ingos nebus, nes pagal filmą, kaip priklauso, ji svingeriauja“, – nusijuokė jis.

Pasirodo, kad filmo režisierius pirmiausiai dėl Ingos vaidmens tarėsi ne su pačia dainininke, o jos vyru.

„Tadas Vidmantas pirmiausiai paskambino man ir prašė Ingos numerio. Užsiminė tik tiek, kad pikantišku klausimu. Supratau, kad tai bus kūrybinis klausimas. Po to, kai Inga grįžo šypsodamasi, užsiminė, kad gavo keistą, bet įdomų vaidmenį. Pasikalbėjome ir sakiau, kad pabandyti būtina. Iki šiol ji jau vaidino filme „O taip, o ne“ ir ten vaidino moterį, kuri slaugo savo močiutę ir tuo pačiu dirba sekso telefono linijoje. Čia komedija ir daugiau komiškų nei erotinių situacijų. Tačiau logiška, kad tie, kurie kuria filmą, jiems reikalingas jaukas žiūrovams ir supratome, kad Inga ir bus vienas iš tų jaukų. Juk ne pirmi metai dirbame pramogų versle. Jai labiau patiko toks gana pilnas vaidmuo ir pati situacijų komedija. Dar kol kas filmo nemačiau, bet, jei atvirai, aktorės Ingos Valinskienės esu matęs daugiau nei kas kitas“ – juokdamasis kalbėjo A. Valinskas.

Šį vakarą Ingos aktorinius gabumus „Lietuviškuose svingeriuose“ TV laidų vedėjas, kaip ir visi kiti svečiai, matys pirmąjį kartą.

„Man tai bus taip pat premjera. Turbūt reikia spręsti režisieriams, kaip Ingos aktorės karjera tęsis toliau, bet po kai kurių jų su Andriumi Butkumi pasirodymų „Šok su manimi“, šviesaus atminimo Vytautas Šapranauskas sakydavo, kad reikėtų statyti pjesę su Inga, kur ji vaidintų. Viskas pasisuko kitaip. Tačiau faktas, kad Inga suvaidino gerai. Suprantu, kad jei jai reikėtų vaidinti jauniklę... O dabar ji vaidino save ir pats aktorių kolektyvas yra puikus. Manau, kad jie visi jautė malonumą paišdykauti tomis temomis, kuriomis suaugę žmonės kartais pasvajoja. Visa jaunesnė aktorių kolektyvo pusė ir pats režisierius – puiki komanda“, – komplimentų filmo kūrėjams negailėjo A. Valinskas.

Tiesa, pramogų pasaulio vilku vadinamas Arūnas neretai nusivilia lietuvių kūryba kine. Nepaisant to, šį vakarą jis viliasi lengvos, bet geros komedijos.

„Žinote, lietuviai turi vieną unikalią savybę ir kartais paima gerus scenarijus, bet pastato blogus filmus. Tikiu ir mačiau anonsus, manau, kad tikrai bus visai vykusi komedija. Nesakau, kad tai bus kino meno šedevras, bet tikrai bus puiki lengva komedija“, – tikino jis.

Pasiteiravus, ar lietuviškame kine yra ne per daug komedijų, užsienio filmų kopijų, Arūnas nėra toks skeptiškas.

„Tai bus viena iš eilinių komedijų, bet tikrai ne pati blogiausia. Galime sudėlioti tai ant lentynėlių. Anksčiau ar vėliau, visi filmai išeina į nežinią. Vienintelis klausimas – kiek per tą laikotarpį, kol jis yra matomas, nori pamatyti žiūrovų. Šiuolaikiniai filmai sau kelia kitokius reikalavimus. Ir, atvirai sakant, nuėjus į kolegų ar pažįstamų filmus, kur jie vaidina, mane aplanko svetimos gėdos jausmas. Labai tikiu, kad šį vakarą to nebus ir bus lengvas filmas, komedija ir visi atėję gerai praleis laiką“, – šyptelėjo A. Valinskas.

Apie filmą

Sutuoktiniai Simas ir Giedrė pajunta, kad jų seksualinis gyvenimas darosi panašus į grikių dietą. Bet vieną vakarą jie netikėtai atsiduria lovoj su dar viena moterimi. Giedrė po tokio nuotykio lieka lengvai sumišus, o Simui visiškai susisuka galva.

Vyras kelia kartelę ir įkalba žmoną permiegoti su svingerių pora. Tik nei patys svingeriai, nei vakarėlis jų prabangiuose namuose nebus toks, kokio visi tikėjosi.

Filmo režisierius ir scenarijaus autorius – Tadas Vidmantas. Filmą platina „Vabalo filmai“. Filme vaidina Inga Valinskienė, Martynas Nedzinskas, Gelminė Glemžaitė, Vytautas Kaniušonis, Giedrius Savickas ir kiti. Filmą bus galima pamatyti visuose didžiausiuose šalies kino teatruose nuo 2018 m. spalio 26 dienos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)