Kanapių ekstraktų, maisto papildų bei vitaminų elektroninės parduotuves JAV ir Kanados rinkose valdantis B. Gylys – Lietuvoje ne daugeliui matytas veidas.

Paklaustas, kodėl vyro nematyti įvairiuose verslo bei pramogų pasaulio vakarėliuose bei renginiuose, B. Gylys teigė laisvalaikį mieliau leidžiantis su bičiuliais.

„Galbūt mano draugai su tuo nevisai sutiks, bet pastaraisiais metais gyvenu gana sveiką gyvenimo būdą: sportuoju, važinėju dviračiu, plaukioju baidarėmis, einu į jogą.

Laiko, kurį skiriu vakarėliams, sumažėjo ir renkuosi draugų kompaniją. Mes darome smagius vakarėlius mano ar jų namuose. Man tokių vakarėlių pakanka, nesijaučiu labai daug prarandantis“, – sakė B. Gylys.

Gera žinia ir perspektyvų jaunuolį jau spėjusioms nusižiūrėti damoms – verslininko širdis šiuo metu laisva.

„Dabar merginos neieškau, nes nutrūko mano beveik aštuonerius metus trukę santykiai ir šiuo metu tiesiog noriu pabūti viengungiu, pasidžiaugti vienatve ir pažinti save iš naujo“, – kalbėjo B. Gylys.

Nors verslininkas ir pristatomas itin skambiai, tačiau teigia, kad jo kasdienybė niekuo neypatinga.

„Paskutiniu metu gana daug keliauju po Europą, nes ten gyvena mano draugai, kuriuos man labai smagu pamatyti. Mano kasdienybė nėra tokia įdomi, keliuosi 11-12 val. ir praktiškai visą dieną sėdžiu prie kompiuterio, o vakare nueinu pasportuoti. Savaitgaliais stengiuosi turiningiau praleisti laiką, pabendrauti su žmonėmis“, – šypsojosi B. Gylys.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)