Penktadienio vakarą Lukas vėl lipo ant scenos, tačiau jau ne kaip rokeris ir dainavo ne legendinę dainą „Mažasis rokeris“, o „Eurovizijoje“ sužibėjusio švedo Franso „išpažintį“ „If I Were Sorry“. Tiesa, tai nebuvo jo solinis koncertas, tik pasirodymas karaokės vakare, muzikiniame klube „Brodvėjus Pub“.

Dar prieš pasirodymą savo feisbuko profilyje vaikinas džiaugėsi, kad vėl lips ant scenos: „Nors tai ir nedidelis įvykis, tačiau gali būti reikšmingas. Labai lauksiu visų, kas nori pamatyti ir išgirsti seniai girdėtą Rokerį Luką“.

Lukas Liepinaitis

Po pasirodymo L. Liepinaitis, kalbėdamas su DELFI, neslėpė, kad savo pasirodyme mato klaidų. „Dainuoti sekėsi visai neblogai, buvo puiki repeticija balsui. Visada galima tobulėti, – kalbėjo Lukas. – O dainuojant klaidų visada atsiranda. Manau, tai normalu. Ne visi mes tobuli.“

Vaikinas pasidžiaugė, kad scenoje jautėsi stipriau dar ir dėl to, jog jį palaikė artimiausi draugai bei sesuo.

Pasidomėjus, ar jis ketina siekti dainininko karjeros, nors visai neseniai įgijo tarptautinio verslo bakalauro laipsnį, Lukas atsakė nedvejodamas: „Džiaugiuosi, kad priverčiau save pajudėti link tikslo ir tikiuosi sėkmingai toliau tobulėti“.

L. Liepinaitis neslepia, kad nori grįžti į sceną, nes būtent joje praleido visą savo vaikystę ir stovėdamas prieš auditoriją jaučiasi tiesiog puikiai. Ir nors nuo tada, kai „Rokeris Lukas“ maudėsi šlovės spinduliuose, praėjo nemenkas laiko tarpas, jį iki šiol atpažįsta, o atpažinę aikčioja iš nuostabos bei klausinėja, kodėl jo nebesimato scenoje.

„Rokeris Lukas“ vaikystėje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)