Liepos 10 dieną jiedu su vyru Povilu susitiko Nidoje ir nuo to laiko nesiskyrė. Pašnekovė sako, kad jų lemtingą susitikimą lėmė daugybė ženklų, o tai, kad jiedu yra skirti vienas kitam, abu suprato iš karto. Vos po dienos ar dviejų pora nusprendė, kad nori visą likusį gyvenimą praleisti kartu. Tačiau tuoktuves turėjo atidėti dėl kraustymosi.

„Mano išrinktasis – pats nuostabiausias sutiktas žmogus. Galbūt gerai žmonės sako, kad tikrai yra ta antra pusė, bet tik reikia ją rasti“, – gražių žodžių gyvenimo meilei Povilui negailėjo A. Markulytė.

Ji džiaugėsi, kad vos sutikusi vyrą suprato, jog juodu labai panašūs, o jos pasirinkimą palaikė ir sūnus. Žinoma moteris dabar dirba medicinos ir farmacijos srityje, o jos vyras – iš pramogų pasaulio, kurį ji paliko prieš eilę metų ir nebenori sugrįžti.

Pasiteiravus, kodėl nebenori grįžti į sceną, A. Markulytė tik šypteli: „aš pati kaip pramoga (juokiasi). Turbūt nusisukčiau sprandą grįžusi. Ir taip esu labai aktyvi“, – šypsosi ji.

Daugiau apie mylimą vyrą Aurora kalbėti nepanoro, kaip ir viešinti jo pavardės, tačiau prasitarė, kad laukia ir vestuvių šventė Lietuvoje, kurioje dalyvaus ne tik poros artimieji ir draugai, tačiau ir pramogų pasaulio atstovai.

Primename, kad prieš daugelį metų buvusi populiari grupė buvo tituluojama vienu skandalingiausių šou pasaulio projektų. Įžūlūs ir sarkastiški grupės tekstai tapo itin populiarūs.

Kalbama, kad būtent ši legenda tapusi grupė pirmoji Lietuvoje pradėjo dainuoti apie tai, kas iki tol buvo laikoma tabu. Taigi, nenuostabu, kad jų tekstuose atvirai kalbama apie seksą, vakarėlius, šou pasaulio užkulisius ir narkotikus.

Grupės kūriniai jau tapo lietuviškojo repo klasika, o dar 2008 metais juos naujam gyvenimui prikėlė tokie hip–hopo atstovai kaip Pushas ir Kastetas iš „G&G Sindikato“, Wiliux iš „Skamp“, MC Messiah, Medonas, atlikėja Ewex.

Prie grupės „Pompa“ kūrybos ir aštrių tekstų buvo prisidėję ir Saulius Sventickas bei Justas bei Andrius Mamontovai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)