Į koncertą atvyko Nijolė Pareigytė su uošviene ir dukrele, Karina Krysko-Skambinė su sūnumi, Algimantas Minalga-Soliaris, Žilvinas Grigaitis, Simas Kučas ir kiti.

N. Pareigytė DELFI sakė, jog „Boney M“ tiesiog nepalieka abejingų, o į koncertą atvyko su dukrele ir vyro mama: „Turiu svečią, uošvienė atvažiavo iš Kauno. Pasiūlė pakvietimus ir tiek. Šios grupės ir vaikystėje klausydavau. Ji nesukelia abejonių ir visiem patinka – smagus ritmas ir smagūs atlikėjai. Pratiname ir mažąją po truputį.

Koncerte pasirodė ir Žilvinas Grigaitis, kuris turėjo progą papietauti su grupe „Boney M“ bei DELFI išdavė, jog atlikėjai Sheylai Bonnick padovanojo rožančių, kurį ši pažadėjo devėti per koncertą.

Koncerto metu Sheyla Bonnick prabilo ir lietuviškai. Moteris pasakė, jog myli visus susirinkusius, o kiek vėliau netyčia ištarė „Iki pasimatymo“, tačiau greitai supratusi, ką pasakė – nusijuokė ir pasitaisė: „Mes dar niekur neišeiname.“

Puikiai nusiteikę grupės nariai galiausiai išjudino publiką, kuri pakilo nuo kėdžių ir ėmė nesidrovėdama šokti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (246)