„Labai skubėjau į svarbų susitikimą. Dalis kelio ruožo buvo geras, galėjau greitai važiuoti, tačiau vėliau turėjau pristabdyti, nes važiuoti buvo galima viena eismo juosta“, - pasakojo Aaronas.

Įvažiavęs į Latvijos teritoriją, milijonierius vėl spustelėjo greičio pedalą ir nejučia pasiekė 160 kilometrų per valandą greitį. Neapdairiai pasielgusį pažeidėją sustabdė policininkai. Latvijos pareigūnai pasikvietė amerikietį pasikalbėti į automobilį.

„Pokalbis nebuvo labai ilgas. Jie patikrino dokumentus, pranešė, kad smarkiai viršijau greitį. Tačiau man labai pasisekė. Pasakiau, kad daugiau taip nedarysiu – paleido. Baudos mokėti nereikės“, - šyptelėjo pašnekovas.

Tačiau viskas taip linksmai neatrodė kartu su amerikiečiu į Latviją vykusiai jo verslo partnerei lietuvei. Mergina ne juokais išsigando, kai Aaronas buvo išlaipintas iš jo vairuojamos transporto priemonės ir paprašytas atsisėsti į pareigūnų automobilį.

Beje, dar visai neseniai A. Perezas prasitarė, kad Amerikoje nėra gavęs nė vienos baudos už greičio viršijimą, taigi Baltijos valstybėse turėjo nemalonų pirmąjį kartą gyvenime.

Nepaisant nesklandumų, Aaronas Rygoje susitiko su verslo partneriais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)