„Su šiuo automobiliu pravažinėjau maždaug trejus metus. Aš su juo tikrai dar galėčiau važinėti, jį parduodu dėl keistos priežasties. Tai yra dyzelis ir žiemą su juo man yra reikalų. Būna kiek sunkiau užsikurti, o su benzinu daug lengviau, greičiau viskas užšyla, o man tai aktualu, nes turiu vaiką. Negana to, šis automobilis yra su galiniais varomais ratais, todėl man, kaip moteriai, žiemą su juo būna nemažai problemų, yra tekę ir įklimpti, todėl kelyje yra tekę ir pagalbos prašyti“, – DELFI pasakoja dainininkė.

Kol kas naujo automobilio moteris neturi, bet svarsto apie šiek tiek naujesnę, praktiškesnę ir saugesnę transporto priemonę.

„Šis automobilis yra gražus, viskas su juo tvarkoje, tik bijau, kad su juo ir vėl galiu turėti buitinių problemų. Tikiuosi jį atiduoti į geras rankas. O pati peršokti į kažkiek naujesnį automobilį. Į visiškai naują iš salono transporto priemonę sėstis aš negaliu, nėra tokių galimybių, tad taip nenutiks. Stengsiuosi įsigyti šiek tiek naujesnį ir tokį, su kuriuo man nebus jokių problemų. Žiemai roges ruošiu vasarą“, – nusijuokė pašnekovė.

Pasiteiravus, ar save laiko gera vairuotoja, Laisva tuo net neabejoja.

„Esu labai puiki vairuotoja. Dažnai girdžiu: „Žėk, boba už vairo“, tačiau aš esu ta boba, kuri labai gerai vairuoja. Man net instruktorius sakė, kad turiu įgimtą gebėjimą vairuoti. Vairuoju apie 6-7-erius metus ir per šį laiką esu turėjusi tik vieną minimalų įvykį, kuriame net nemanau, kad buvau kalta, nes mane paprasčiausiai pakišo. O daugiau jokių nuobaudų ar nusižengimų neturiu, esu sąžininga vairuotoja. Manau, kad lengvai galėčiau būti ir lenktynininkė, turiu dar potencialo“, – šypteli ji.

„Šeimoje mes turime du automobilius. Mano vyro automobilis yra šiek tiek didesnis, talpesnis, o aš renkuosi automobilį būtent sau ir sūnui, todėl dažniausiai tai būna miesto mašinytė. Norisi, kad ji būtų praktiška, mažai naudotų kuro. Esu standartinė lietuvė, kuriai reikia patogaus ir nebrangaus išlaikyti automobilio“, – priduria Laisva.

Laisvos parduodamas automobilis yra 2001 metų, su automatine pavarų dėže, tai – „Mercedes Benz“ C220 Coupe. Už jį moteris tikisi gauti 1200 eurų.

„Iš esmės tai puikus automobilis. Ne veltui sakoma, kad „Mercedes“ ir Afrikoje „Mercedes“. Jis tikrai puikiai važiuoja kelyje, tiesiog plaukia. Keičiu jį tik dėl galinių varomų ratų ir dėl to, kad jis varomas dyzelinu. Na, žinoma, prisidėjo ir tai, kad aš, kaip ir daugelis kitų moterų, pavažinėjus kelis metus su viena mašina, noriu kažko naujo, norisi atsinaujinti“, – prisipažino dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (215)