Atlikėja Violeta Tarasovienė, išgirdusi tokius būrėjos pastebėjimus, labai nustebo.

„Kiekvienas žmogus turi savo nuomonę, bet nei mes slapstomės, nei esame užsidarę tarp keturių sienų, nei vengiame interviu. Jei mums užduodami įdomūs klausimai, visada į juos atsakome ir pakalbame. Jei mus kviečia į įdomią laidą padiskutuoti mums įdomia tema, visada mielai atvažiuojame. Jei renginys su kilniu tikslu – visada prie jo prisidėsime. Nereikia prisigalvoti nebūtų dalykų“, - naujienų portalui DELFI pasakojo Klaipėdoje su šeima gyvenanti V. Tarasovienė.
Violeta ir Vilius Tarasovai

Artėja vestuvių metinės

Rugpjūčio 31 dieną savo septintąsias vestuvių metines švęsianti atlikėjų pora šią datą visada stengiasi paminėti dviese.

„Nieko ypatingo nedarome, tiesiog tądien norime pabūti kartu, nueiti kur pavakarieniauti. Kai bus santuokos dešimtmetis, galbūt suorganizuosime kokį paminėjimą“, - išdavė atlikėja.

Anot Violetos, septyneri santuokos metai pralėkė stulbinamai greitai. Dainininkė prisipažino, kad ji netgi neskaičiuoja bėgančio laiko.

„Tik dabar pagalvojau, kad išties skamba daug - jau septynerius metus esame kartu. Tikrai nepastebėjau, kaip greitai prabėgo tas laikas. Gyvename kartu ir gyvename“, - sako V. Tarasovienė. O vyras ją iškart patikslina, kad kartu pora yra jau aštuonerius.
Violeta ir Vilius Tarasovai

Atskirai kartu nebūna

Paklausta, galbūt atlikėja spintoje prisiminimui apie svarbiausią gyvenimo dieną saugo nuotakos suknelę, ar džiovintą puokštę, Violeta tikino nesanti tokia sentimentali.

„Mes su Viliumi neprisirišame prie daiktų. Jei kur ir voliojasi mano vestuviniai bateliai, tai tik dėl tos priežasties, kad kam nors juos atiduosiu“, - juokiasi žinoma moteris.

Per visus santuokos metus pora galėtų ant pirštų suskaičiuoti, kiek kartų yra praleidę atskirai.

„Mes ir gyvename kartu, ir sportuojame, ir koncertuojame, ir pramogaujame, ir atostogaujame kartu. Netgi neįsivaizduočiau, kad galėtų būti kitaip, - prisipažįsta ji. - Nesuprantu, kai moterys nori išeiti pasišėlti tik su mergaitėmis. Kaip suprasti? Eini kažką „pakadrinti“? Suprantu, kai vyrai išeina atsigerti alaus ir pažiūrėti su draugais krepšinio varžybų. O merginos ką? Jei aš noriu susitikti su draugėmis, jos atvažiuoja pas mane. Nereikia niekur eiti – prisiplepame linksmai iki soties ir namuose sėdėdamos.“
Violeta ir Vilius Tarasovai su dukrele poilsiauja pajūryje

Kasdien prisipažįsta meilėje

Galbūt tai, jog pora nuolat laiką leidžia kartu, ir yra jų sėkmingos santuokos receptas? „Galbūt, nežinau, - šypsosi ji. - Jokių receptų mes neturime. Tiesiog stengiamės gražiai sutarti.“

Nepaisant to, kad Vilius savo žmoną gėlėmis palepina tik esant progoms, kiekvieną dieną be išimčių primena, kaip ją myli.

„Jausmas, kurį išgyvenome su Viliumi pirmaisiais draugystės metais, buvo pirminis susižavėjimas, įsimylėjimas. Vėliau ateina saugumo, stabilumo jausmas, kai žmogus yra šalia ir gali juo pasitikėti. Mūsų įsimylėjimas peraugo į kažką tauresnio ir didesnio. Priminti, kaip stipriai mylime, stengiamės vienas kitam kasdien. Kartais netgi po kelis kartus per dieną“, - DELFI prisipažino V. Tarasovienė.
Violeta ir Vilius Tarasovai

Užimta vasara

Šiais metais malonūs rūpesčiai išleidžiant mažąją dukrelę Gabrielę į mokyklą Tarasovų pečių neužgriuvo. Todėl šeima po koncertų ir darbų gali ramiai pasimėgauti paskutinėmis vasaros dienomis.

„Kadangi dukra yra gimusi kovo mėnesį, nusprendėme ją leisti į pirmą klasę kitąmet, kai ji jau bus sulaukusi septynerių. Nenorėjome jai dar atimti vaikystės – šiais metais dar leisime ją į darželio paruošiamąją klasę“, - pasakojo šeimynišką vasarą turėjęs V. Tarasovas.

„Mūsų vasara prabėgo kaip ir daugelio kitų atostogaujančių ir šeimas turinčių žmonių. Daug dirbame, turime daug koncertų. Šiais metais su pasirodymais aplankėme daug Lietuvos miestų, kuriuose jau seniai esame viešėję. Kai nereikia koncertuoti, su Violeta sportuojame, su vaikais papietaujame ir važiuojame prie jūros, - vardija Vilius. - Maudytis su dviračiais visada keliamės į Smiltynę. Jau ir paplūdimyje sutinkami žmonėms mums pažįstami kaip kaimynai, su kuriais poilsiaujame jau daug vasarų.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (413)