Koja kojon su lietuviška televizija nuo pačių pradžių žygiavęs reporteris ir laidų vedėjas Henrikas Vaitiekūnas jau penkerius metus dirba iš namų. Ne taip ir seniai jam teko išgirsti vėžio diagnozę, tad karantinas toli gražu nėra ta priežastis, kuri eterio įžymybę verstų išgyventi. Vis dėlto Vaitiekūnų namuose šiandien – ne pačios maloniausios nuotaikos. „Dabar manyje grumiasi labai žmogiškos, tačiau ne visiems suprantamos aistros, – pasakoja su ilgamečiu augintiniu neseniai atsisveikinęs pašnekovas, po netekties atsigauti bandęs, kaip pats sako, labai neįprastu būdu.

Kritiškai pasisakyti nebijantis H. Vaitiekūnas interviu taip pat papasakojo apie dviejų svarbių asmenų reakcijas į jo parengtus reportažus. „Kadangi jis buvo visiškai sudirbtas, galvojau, ateis su visa minia ir išmals redakcijos langus. Buvau išsigandęs, kai jis iš tiesų nusprendė pas mus apsilankyti, tačiau ne langus išmalė, o atnešė man gėlių ir padėkojo“, – pasakojo pašnekovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)