Siekdami draugiškų santykių, Oksana ir Simas Jasaičiai nusprendė bent akimirkai užkasti karo kirvį ir vis dažniau laiką leidžia drauge. Praėjusį mėnesį pora ilsėjosi Šventojoje, o vos prieš dieną jiedu kartu su sūnumi apsilankė kino teatre Vilniuje.

„Tai yra pirmosios mūsų sūnaus akimirkos kino teatre. Nuvedėme mažylį į vaikišką filmą. Emocijos man buvo pačios gražiausios, labai džiaugiausi jomis, nes tai buvo pirmas jo įspūdis“, - DELFI sakė O. Pikul.

Akimirkomis kartu su sūnumi bei vyru dainininkė pasidalijo ir socialiniuose tinkluose.

„Buvau nusiteikusi, kad filmą pažiūrėsime 10 minučių ir teks išeiti ieškoti kitų pramogų, gal į šalia buvusį dinozaurų parką, bet, mano nuostabai, jis atsėdėjo visą kino seansą“, - džiaugsmo neslėpė ji.

Tiesa, kalbėti apie dabartinius santykius su vis dar oficialiu vyru S. Jasaičiu Oksana nepanoro. Moteris tikina, kad šiuo metu jiedu kartu nusprendė bent trumpam pasidžiaugti ramybe.

„Kas liečia santykius su mano vyru komentuoti nenoriu. Nusprendėme šiek tiek atsitraukti dėl vaiko“, - DELFI sakė O. Pikul.

Kalbėdama apie šeimos poilsį Šventojoje, kuomet Oksana su vyru susitiko po ilgo laiko, dainininkė DELFI pasakojo, kad labiausiai ją džiugino atnaujinęs tėčio ir sūnaus ryšys.

„Už uždarų namų durų pas mus gyvuoja tyla ir ramybė. Nekalbame šiomis temomis ir viską darau, kad sūnus neišgyventų to, nejaustų nieko blogo. Manau, kad labai gerai, jog jie bendrauja“, - praėjusį mėnesį sakė ji.

Tačiau apie susitaikymą vizažistė tuomet nekalbėjo: „Dedamos visos pastangos, kad berniukas jaustųsi gerai ir viskas daroma tam, kad jam būtų gerai. Stengiuosi jam ašarų nerodyti, bet pasitaiko visko. Būna, kad ir palūžtu, tačiau man yra lengviau, nes turiu sūnų ir negaliu sau leisti prie jo palūžti. Jokia mama negali palūžti vardan savo vaiko. Tikiu, kad be vaikelio būtų labai sunku“.

Oksana pasakojo, kad po skausmingų išgyvenimų vėl susitikti su vyru jai nebuvo lengva, tačiau tai buvo būtina dėl judviejų sūnaus.

„Žinoma, tai nėra malonu ir visi tie dalykai skausmingi. Nelengva. Tik pagalvokite, kiek advokatas pridarė. Dėl visko, kas vyksta mūsų šeimoje, aš kaltinu tik jo advokatą. Tik pažiūrėkite, kiek jis pridarė ir kokia nevaldoma, vieša ta istorija tapo. Tačiau, nepaisant to, jis pamiršo vieną faktą. Atėjo laikas, kai tėtis pasijuto tėčiu, kad ir kaip jis stengtųsi bei kenktų Simo santykiams su vaiku, jam tai nepavyksta“, - poilsį Šventojoje DELFI komentavo ji.

DELFI primena, kad Jasaičių šeimos drama prasidėjo nuo šių metų sausio mėnesio, kuomet O. Pikul į policiją kreipėsi dėl galimo smurto artimoje aplinkoje. Netrukus šeimos santykiai tapo plačiai aptarinėjama tema, kurioje abu sutuoktiniai vienas kitam negalėjo aštrių žodžių ir kaltinimų.

Žibalo į ugnį įpylė ir poroje mestas neištikimybės šešėlis. Iš pradžių į tariamas meilužes S. Jasaičiui buvo peršama panevėžietė Arūnė, tačiau netrukus O. Pikul taip pat buvo pastebėta su tariamu nauju širdies draugu, verslininku Vaidu.

Nepaisant to, vis dar oficialiai vyru ir žmona esantys Simas ir Oksana, tikėtina, nuo šiol savo santykius aiškinsis tik bendraudami tarpusavyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (227)