Dailias moters kojas apnuoginęs gilus skeltukas neabejotinai traukė susirinkusiųjų žvilgsnius.

Erika Purauskytė

Laidoje „Bus visko“ Erika dar neseniai atviravo apie sunkią vaikystę: „Jie iš manęs tyčiodavosi, giminėje aš buvau pajuokos objektas, mane vadindavo pelene. Kartodavo, kokia aš negraži.“

Sutikę Eriką Purauskytę niekas net neįtartų, jog ši energinga ir žavi mergina vaikystėje buvo žeminama ir niekinama, o artimiausi žmonės nepaliovė jos skaudinti. Renginių organizavimo įmonės savininkė nesigėdija savo praeities, ant nieko nepyksta ir net džiaugiasi, nes dabar gali išties įvertinti tai, ką turi.

Šiandien E. Purauskytės vadovaujamos įmonės metinė apyvarta jau pasiekusi pirmąjį milijoną, o klientų sąrašas ilgas ir pripildytais visiems gerai žinomais vardais.

Tiesa, Erika šeštadienį nebuvo vienintelė, pasirinkusi rizikingą apdarą. Puotoje dalyvavo ir daugiau efektingai atrodžiusių viešnių.

Labdaringo vakaro viešnios
Labdaringo vakaro viešnia
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)