Renginyje pasirodė Ieva Krivickaitė, neseniai Lietuvą sužavėjusi kilniaširdiškumu ir dėl vaikų, sergančiu vėžiu, nusiskutusi plikai. Taip pat atvyko ir Simona Albavičiūtė, žinoma Simonos Banditos pseudonimu, dainininkas Vaidas Baumila, lenktynininkas Benediktas Vanagas, atlikėja Diana Dargienė su šeima, krepšininkas Ramūnas Šiškauskas su žmona, dizaineris Aleksandras Pogrebnojus su žmona Monika, verslininkas Danielius Bunkus su Justina Stambrauskaite ir daugelis kitų.

Tarp svečių buvo matyti ir Jolanta Leonavičiūtė su Mariumi Gaižausku. Pora, susipažinusi šokių projekto metu, kurį laiką neslėpė vienas kitam puoselėjamų šiltų jausmų. Pastaruoju metu pora nebesirodė viešai, o pramogų pasaulio užkulisiuose buvo pasklidusios kalbos, esą pora pasuko skirtingais keliais.

Neeilinio vakaro metu dizaineris Liutauras Salasevičius pristatė naują vakarinių suknelių kolekciją, kurią demonstravo būrys gražuolių: „Mis Lietuva 2002“ Vaida Grikšaitė-Česnauskienė, „Mis Lietuva 2008“ Gabrielė Martirosianaitė, „Mis Lietuva 2014“ Agnė Kavaliauskaitė, verslininkė Inga Stumbrienė, „Mis Rusija 2004“ Tatjana Lavrinovič ir kitos žinomos moterys.

Savo kūrinius atliko dainininkas Vaidas Baumila, aktorius Vidas Bareikis, grupė „Woop Trio ir Roxtr Dj.

Vakaro metu buvo surengtas aukcionas, kurio metu buvo galima įsigyti sporto legendų marškinėlius, kuriuos paaukojo krepšininkai Žydrūnas Ilgauskas, Arvydas Sabonis, geriausias 2014 metų pasaulio futbolininkas Cristianas Ronaldas. Plaukimo čempionė Rūta Meilutytė paaukojo savo varžybų kepuraitę su autografu, Renaldas Seibutis – krepšinio avalynę su parašu, su kuria iškovojo sidabrą šių metų Europos čempionate. Dovanotų prizų sąraše: kompanijos „Baltic Aviation Academy skrydis bei kvietimai į „Andželikos Cholinos šokio teatro spektaklius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (161)