Kada paskutinį kartą iš savo mylimo atlikėjo sulaukėte staigmenos? Tikėtina, kad niekada. Daugelis populiarių dainininkų pripratę prie didelio gerbėjų dėmesio, dovanų, laiškų, piešinių ir daugybės kitų malonių staigmenų. Gerbėjai paprastai pasiruošę atiduoti visą savo širdį, tačiau retai kada tikisi sulaukti grįžtamojo ryšio, kuris kone prilygtų svajonės išsipildymui. Tad Monika Linkytė nusprendė imti ir išpildyti vieną tų svajonių, apie kurias net nedrįstama kalbėti garsiai.

„Jei tik galėčiau, visus savo gerbėjus kaskart sutikusi stipriai stipriai apsikabinčiau ir mes gyventume vienoj didelėj genty kaip senovėje! Kadangi to padaryti negaliu, man labai gera kartais kažką netikėtai pradžiuginti“, - atviravo Monika, netikėtai nustebinusi vieną didžiausių savo muzikos gerbėjų.

Populiari dainininkė pasakojo po koncertų dažnai iš gerbėjų gaunanti gėlių ir dovanų, kas jai simbolizuoja stiprų abipusį vieni kitų pajautimą.

„Kaskart spurdu iš laimės ir džiaugsmo, kad turime tokį ryšį. Esame Monikos gangas - viena didelė šeima. Gaunu begales žinučių, kurios man liūdnom ir nesėkmių dienom įpučia tikėjimo ir pasitikėjimo! Todėl noriu nors kartais ir jus pradžiuginti, nustebinti, įkvėpti ar net pasveikinti su gimtadieniu! Su tortu, dovanom ir dainom. Vilte, tegul šitie metai tau atneša atvirumo su savimi, drąsos ir daug svajonių!“ - iš visos širdies linkėjo Monika.

Savo mokykloje niekada gyvenime nesitikėjusi pamatyti mylimos atlikėjos, mergina tiesiog neteko amo, kai gimtadienio dieną joje pasirodė dovanomis nešina Monika Linkytė ir su puse mokyklos sudainavo gimtadienio sveikinimą. „Ačiū ačiū ačiū ir dar kartą ačiū už staigmeną, kuri padarė gimtadienį be galo ypatingą bei kupiną džiaugsmo. Monika, tu mane įkvėpei drąsiai svajoti ir siekti tų svajonių!“ - pagaliau patikėjusi, kad visa tai buvo tikra, įspūdžiais dalinosi jauna mergina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)