DELFI susisiekus su grupės prodiusere Laima Lapkauskaite moteris patikino, kad merginos kol kas tikrai niekur nesiskirsto.

„Ši grupė nebuvo buriama specialiai. Viskas atsirado natūraliai, ko gero pabaiga taip pat ateis natūraliai. Specialiai tikrai nedarysime atsisveikinimo turo. Merginos yra kitokios, neatitinka komercinių standartų (juokiasi). Jos neieško skandalų, nesididina krūtinės. Pasroviui plaukiame, nieko specialiai nedarome. Kiek ko turime, tiek to turime“, - kalbėjo L. Lapkauskaitė.

Šiuo metu grupėje „Studentės“ dainuoja trys narės: seserys Ineta ir Irūna Puzaraitės, Ieva Šimkonytė. Priimti naujų narių į grupę L. Lapkauskaitė neturėjo minčių. „Šiuo metu tikrai ne. Kadangi po truputį sutartys eina į pabaigą, su merginomis turėsime pokalbį. Kaip jos nuspręs, taip ir bus. Jos turi nuspręsti, ar jos nori kažką daryti, ar nenori. Bet kol dar yra laiko – dirbsime“, - DELFI kalbėjo žinoma moteris, nenorėjusi atskleisti, kiek liko laiko iki sutarties su grupės merginomis pabaigos.

Irūna ir Ineta Puzaraitės

Moteris teigė negirdėjusi skundų iš grupės narių lūpų, kad būtų atsibodusi sceninė veikla: „Gal užkulisiuose kur ir šneka, bet su manimi šia tema tikrai nekalbėjo. Irūna vienu metu labai buvo užimta, tai sakydavo, kad jaučiasi pavargusi. Po Naujų metų išleisime albumą, pristatysime jį, surengsime fotosesiją, tad veikti dar yra ką. O tada ir pasikalbėsime, ką darome toliau.“

L. Lapkauskaitė neslėpė, kad grupė „Studentės“ nesulaukia labai daug pasiūlymų koncertuoti: „Koncertų yra, bet tikrai negalime pasakyti, kad kas dieną koncertuojame. Vajau, koks buvo atsiradus „Mokinukėms“, nėra.“

Pasiteiravus, kodėl L. Lapkauskaitė neburia naujos merginų grupės, garsi prodiuserė teigė, kad šiuo metu svarbiausias dalykas „Olialia“ vaikų choro 20-metis. „Norėjosi poilsio, kas čia žino, kaip bus ateityje. Minčių turiu visokių, gal kas išaugs iš vaikų, gal atsiras nauja paauglių grupė. Turiu labai rimtų kandidatų. Ateitis yra planuose“, - teigė L. Lapkauskaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)