„Petras prieš kelerius metus buvo susilaužęs ranką, operacijos metu viskas buvo suveržta aštuoniais varžtais, buvo įdėta metalinė plokštelė, – DELFI pasakojo Liveta. – Šįmet dar kartą buvo atlikta operacija – išimti varžtai, metalas.“

Operaciją sutuoktiniai planavo taip, kad po gijimo jie galėtų kibti į koncertus, kurių vasarą netrūksta. Deja, viskas susiklostė visiškai kitaip.

„Operaciją planavome taip, kad iki visų švenčių jis spėtų pasveikti, tačiau Petras iš karto po operacijos griebė žoliapjovę, išėjo pjauti veją, sušlapo tvarstį ir pasigavo infekciją, – pasakojo L. Kazlauskienė. – Tą ranką pradėjo naktimis skaudėti, lėkėme pas gydytojus ir jie pasakė, kad per greitai pradėjo dirbti. Buvo komplikacijų, bet dabar jau viskas gerai.“

Liveta pasakojo, kad gijimas po operacijos turėjo būti greitas, tačiau susiklostė taip, jog P. Kazlauskas negalėjo groti pusantro mėnesio. „Mūsų gydytojas buvo nuostabus, viskas padaryta pukiai, bet jis (Petras – DELFI) pats taip pasidarė“, – pasakojo Liveta.

Netoli Kauno gyvenanti pora puoselėja savo namų aplinką ir, kaip pasakoja dainininkė, jų kieme „darbo visada yra“. „Aš negalvojau, kad jis dirbs, tik išgirdau žoliapjovės garsą ir pamačiau, – tikino pašnekovė. – Darbai gali palaukti, o man vyras reikalingas sveikas.“

Tiesa, jau kurį laiką Livetos ir Petro namuose gyvena pagalbininkas. „Pas mus jau nuo spalio gyvena mano tautinių šokių ansamblio vadovas Saulius. Šiuo metu jis pensijoje, radome vienas kitą po trisdešimties metų. Pasikvietėme jį į savo namus, nes yra vienišas, neturi šeimos. Nuo šiol mes esame jo šeima, labai jį mylime ir niekur nepaleisime“, – šypsojosi Liveta.

Beje, nors kuriam laikui Livetai ir Petrui teko sustabdyti savo pasirodymus, šiuo metu Petras, anot Livetos, jau yra visiškai pasveikęs, tad jie planuoja koncertus ir laukia naujų pasiūlymų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (111)