Unikalaus renginio metu daugiau nei dviems šimtams svečių buvo pristatyta ypatinga programa – specialiai „St. Palace“ viešbučiui sukurtas virtualus turas, kurio metu kiekvienas galėjo susipažinti su ilgą istoriją menančiu pastatu ir modernių dizaino sprendimų tandemu.

Vakaro vedėjo vairas buvo patikėtas garsiam iliuzijos meistrui Mantui Wizard.

„Tai yra apskritai viena mylimiausių mano Vilniaus vietų. Viešbutis yra pačioje sostinės širdyje, istorinėje vietoje. Tai man yra be galo svarbu. Čia įėjęs jau savaime jauti magiją, tvyrančią ore. Man visada svarbu, kad vieta turėtų savo dvasią, savo aurą ir savo istoriją. Todėl be galo džiaugiuosi, kad man buvo patikėtas toks svarbus vaidmuo“, – pasakoja žinomas vyras.

Vilniaus senamiesčio širdyje įsikūrusio viešbučio vienerių metų gimtadienio svečiai

Po interaktyvaus žaidimo, kuriame kiekvienas svečias turėjo galimybę laimėti specialius prizus, šventė persikėlė į „Medininkų“ restoraną. Čia visų laukė ne tik atsinaujinęs meniu, gyvas grupės „Swing Cats“ pasirodymas, bet ir terasos atidarymas, rašoma pranešime spaudai.

Renginį aplankė ir tokios garsenybės kaip Danielius Bunkus, Ramūnas Rudokas su žmona Justina, Nerijus Juška su šeima ir daugelis kitų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją