Moterys nebūtų moterys, jei nesugebėtų pasipuošti, net ir lengvai nukrypdamos nuo protokolo reikalavimų. Ypač tada, kai tiesioginė Seimo transliacija per TV - garantuota.

Į ketvirtadienį vykusią Lino Karaliaus ir Aleksandro Sacharuko apkaltą Seimo narės rinkosi pasitempusios ir pasipuošusios.

Ypač ant bangos šių metų Seime - stambūs karoliai ir auskarai. Tarp tradicinių juodos ir pilkos bei žemės atspalvių savo vietą atrado ir violetinė. Net trys moterys buvo pasidabinusios šios spalvos drabužiais.

Marija Aušrinė Pavilionienė ir Auksutė Ramanauskaitė-Skokauskienė rinkosi violetinius kostiumėlius, o Vida Marija Čigriejienė puošėsi tokios pat spalvos megztuku. Tiesa, būti ryškiomis Seimo moterys vis dar nedrįsta. Raudoną spalvą pasirinko tik viena Arūnė Stirblytė.

Seimo narių stilius - galerijoje:


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją