Vos pristačiusi naujausią kolekciją „Aksominis ruduo“, I. Kvedarienė sulaukė pastabų dėl suknelės, kuri itin panaši į neseniai pristatytą „Delpozo“ 2017-ųjų kolekcijos modelį.

„Žinau, jog daug kas nustebs: „ O kur angeliukas?“. Galiu atsakyti, jis niekur nedingo, jis visuomet šalia. Tačiau šįkart nusprendžiau angeliuku drabužių nepuošti, išbandyti kažką naujo. Tai tokia kolekcija, kurioje idėjų sėmiausi spontaniškai, norėjau, kad vyrautų kiek kitoks, neįprastas stilius. Naujausiuose drabužių modeliuose spinduliuoja moteriškumas, jaukumas. Visi jie su minimalistinėmis detalėmis, pabrėžiantys tik tai, kas gražiausia moteryje“, – pristatydama naujausią kolekciją teigė I. Kvedarienė.

Anot kūrėjos, jai svarbiausia „išgrynintos idėjos, kokybė ir originalumas“. „Ir toliau planuoju nesustoti, kurti ir stebinti. Žinau, jog ir moterys pasipuošusios šiais naujos kolekcijos kūriniais bus maloniai nustebintos ir apipiltos komplimentais. To joms ir linkiu. Nebijokite būti kitokios ir pastebėtos“, – pozityviai spaudos pranešime rašė moteris, pristatydama kolekciją ir žadėdama nesustoti ir tuojau pat imtis naujų darbų.

Daugiausia internautų dėmesio sulaukė persikine bangele puošta pilkos ir purpurinės spalvos suknelė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)