– Kaip atradote vizažą?

– Mokykloje svajojau apie teisininkės karjerą. Bet įstojusi į teisę supratau, kad tai ne man. Visi pažįstame žmonių studijuojančių nemylimas sritis, bet aš išdrįsau nutraukti studijas ir pasirinkti širdžiai artimesnę kosmetologiją. Ir tai buvo geriausias sprendimas! Kažkaip natūraliai pradėjau domėtis proginiais makiažais. Jau daugiau kaip dešimtį metų juos darau, turiu savo klienčių ratą. Lietuvoje ir užsienyje vedu makiažo seminarus, į kuriuos susirenka daugybė moterų ir merginų. Jaučiuosi esanti savo rogėse – darbas grožio srityje teikia išties didelį malonumą (šypsosi).

– Kaip prižiūrite veido odą?

– Kosmetologijos studijos pakeitė mano požiūrį į odos priežiūrą. Norint išsaugoti sveiką, gražią odą, reikia įdėti nemažai pastangų. Dieną visada pradedu nuo prausiklio, toniko ir serumo. Kad serumas neišgaruotų, ant jo iškart tepu kremą. Paakiams naudoju specialų kremą su antioksidantais. Savaitgaliais veidą nušveičiu šveitikliu ir palepinu kauke. Neturiu vienos kosmetikos linijos favoritės, nuolat testuoju įvairias priemones, išbandau naujoves. Neseniai maloniai nustebino „Intraceuticals“ kosmetika su deguonimi – ji gausiai sudrėkina, atgaivina odą, idealiai tinka skrydžiams.

– Koks jūsų grožio atradimas?

– Neabejotinai frakcinis veido atjauninimas „Grožio pasaulyje“! Atjauninimo poveikį pamačiau jau po savaitės nukritus šašeliams. Oda tiesiog natūraliai švytėjo, atrodė kaip nauja – tokia gyva, lygi, gražios spalvos, kaip „fotošopinta“. Nesinorėjo nieko nei tepti ant jos, nei juo labiau dažytis. Ir poros nebuvo tokios pastebimos, ir smulkių raukšlelių nebelikę. Aišku, smagiausia buvo, kai manęs visi klausinėjo, ar pailsėti buvau, ar ką čia tokio dariausi, nes tiesiog nerealiai atrodau! (šypsosi).

– Kaip jums pavyksta išsaugoti idealią figūrą?

– Mano mama visada buvo lieknutė, jai ir dabar daug kas pavydi figūros. O mano atveju jau viskas kitaip, turiu šiek tiek prisižiūrėti – periodiškai keliauju į sporto salę, visada žiūriu ką valgau. Be to darausi kūno įvyniojimus su jūros dumbliais bei anticeliulitinius masažus. Šioms Kalėdoms pasidovanojau pačią geriausią dovaną – liekninančių LPG procedūrų kursą. Dėl jų specialiai važinėju į mylimą kliniką Kaune. LPG niekada nenuvilia – pakanka 12 procedūrų, kad galėčiau dėvėti mylimas sukneles.

– Vis rečiau jus matome ant scenos. Galbūt grožio sritis nuo šiol taps pagrindine jūsų veikla?

– Gal dabar toks metas, kad vizažas užėmė didžiąją mano gyvenimo dalį, bet toli gražu nepamirštu dainavimo. Greitu laiku kartu su Monika ketiname pristatyti naujus kostiumus, naują įvaizdį ir netgi naują dainą. Mes visada su džiaugsmu laukiame koncertų, nes scenoje labai smagiai leidžiame laiką, linksminamės. Dainavimas visada buvo ir bus didžiausia mano aistra (šypsosi).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (127)