DELFI kalbinta dainininkė tikino, kad jaučiasi puikiai, o naujos pareigos televizijoje jos nė kiek nevargina. „Jaučiuosi labai sveikai. Taip, kaip ir turi būti. Jautrumas padidėjęs, bet iš prigimties ir šiaip esu jautrus žmogus. Tai manęs nė kiek nei glumina, nei gąsdina, nei trukdo“, – naujienų portalui DELFI sakė dainininkė. Kaip juokavo pašnekovė, papildomų pertraukėlių atsikvėpti kūrybinės grupės ji nereikalauja.

Šią vasarą moteris daug dirbti neketina – jos dar laukia keletas „Lietuvos balso“ laidų filmavimų. Dainininkė filmuojasi TV seriale „Giminės“: „Dar kol kas nepradėjau ir nežinau, kiek dienų reikės“. Po to Rūta ruošiasi išeiti trumpų motinystės atostogų. „Iš tiesų neturiu kada atostogauti. Namuose auginu dar vieną kūdikį“, – sakė pašnekovė.

Dvi atžalas auginanti moteris patikino, kad kraitelį surinkti trečiai atžalai kur kas lengviau: „Kad nelabai reikia papildomai ruoštis, nes kūdikis dar mažas. Pagrindiniai dalykai dar yra likę“.

Kūdikio lyties moteris neatskleidė. „Esame iš tų žmonių, kurie patiki tik tada, kai jau pamato rezultatą. Yra tekę ne vieną kartą girdėti, kad gydytojai jau garantavo, bet gimę visai ne tos lyties kūdikis. Nepasitikime šimtu procentų“, – sakė Rūta ir pridūrė, kad būsimo kūdikėlio lytis moters šeimai nėra svarbi.

Užduotį išrinkti vardą naujagimiui R. Ščiogolevaitė-Damijonaitienė patikėjo vyrui – kadangi dukrelei vardą rinko ji pati. „Pirmasis berniukas irgi ne su jo (vyro Rolando – DELFI) sugalvotu vardu. Nusprendžiau, kad šitą darbą perleidžiu savo vyrui. Kol kas jis šiuo darbu neužsiima. Bet aš atsargai turiu savo variantą. Draugiškai perleidžiu, bet kol kas net nežinau, ar jam patinka ta idėja. Matau, kad bus stresas, kai reikės galvoti, – juokėsi moteris. – Todėl stalčiuje turiu atsarginį variantą“.

Gandrai Rūtos ir Rolando Damijonaičių šeimą aplankys rudenį. Šiuo metu dainininkės šeimoje auga praėjusių metų rugpjūtį gimusi dukrelė Anabelė ir 7 metų sūnus Adomas.

Renginio akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (268)