Eglutės įžiebimo šventėje taip pat dalyvavo ir Tomas Augulis, kuris ir vėl inicijuoja kalėdinę akciją, kurios metu siekia padėti sergantiems mažyliams.

T. Augulio akcijos himnu tapo jo legendinė kalėdinė daina „Kalėdų naktį tylią“, kurią visai neseniai jis perdainavo su būriu kolegų: Liepa Norkevičiene, Steponu Januška, Violeta ir Viliumi Tarasovais, Edgaru Lubiu, Irūna Puzaraite-Čepononiene, Igoriu Kofu ir Karina Krysko-Skambine. Beveik visi šie atlikėjai penktadienį rinkosi ir į prezidentūrą, kur atliko savo dainą būriui vaikų bei prezidentei.


Renginyje taip pat dalyvavo Mindaugas Stasiulis, Jurgita Jurkutė, Algirdas Kaušpėdas bei Donatas Montvydas.

Pirmagimio besilaukianti Jurgita tiesiog spindėjo pasipuošusi languota, laisvai krentančia suknele.

Jau antrus metus akciją inicijuojantis T. Augulis DELFI tikino neskaičiuojantis tam skiriamo laiko, o išgirdęs klausimą, ar jo kuriamus darbus galima vadinti kalėdiniu stebuklu, tik nusijuokė ir patikino , kad kiekvienas norintis gali tam ryžtis ir įžiebti bent mažą kalėdinį stebuklą. „Man patinka tai, ką aš darau. Nežinau, kiek tai galima pavadinti stebuklu, tačiau mes siekiame padaryti tai, ko nepadaro tie, kurie yra, – tęsė pašnekovas. – Jei bent vienas mažas žmogus išgyvens dėl mūsų, tai ar to negalima pavadinti stebuklu?“

Akcija „Kalėdų naktį tylią: išgelbėkime gyvybę“, bendradarbiaudami su organizacija „Padedu augti“, šįmet sieks pagelbėti neišnešiotiems kūdikiams.

Šiuo metu Lietuvoje labai trūksta moderniausios medicininės įrangos, kuri padėtų išgelbėti neišnešiotų kūdikių gyvybes ir užtikrintų tolimesnį jų vystymąsi bei augimą.

T. Augulis didžiuojasi, kad šiemet akcijos globėja tapo LR Prezidentė Dalia Grybauskaitė.

Prisidėti prie kilnaus tikslo gali kiekvienas. Aukokite jau dabar, interneto svetainėje www.aukok.lt.