Savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje jis pasidalino nuotraukomis su vaikais. Jie puikiai leido laiką gamtoje. Kristupas tikino, kad tikras buvimas kartu jam yra didžiausia dovana.

„Tėvo dienos proga: dviračių žygis, maudynės ežere, pasiplaukiojimas valtimi, gulbių ir ančių maitinimas, dešrainiai ir mėsainiai kepti kieme ant žarijų, kola, ledai, žaidimai lauke, mažylio migdymas, dalyvavimas plaukimo varžybose, daug pokalbių, bendravimo ir apkabinimų, gražiausi mūsų saulėtekiai. Pas mus visos dienos Tėvo! Būkite laimingi - tėčiai!“, – rašė jis.

Kristupas su žmona Jurgita augina penkis vaikus. Šeimoje auga trys mergaitės bei du berniukai. Paskutinis sūnus pasaulį išvydo balandžio mėnesį. Jį pora pavadino Kristupu.

Didelę šeimą turintis vyras pasidalino ir nuotrauka su savo tėčiu. Šiame kadre vyrui vos vieneri, tačiau komentuojantys žmonės tikino, jog Kristupo žvilgsnis nei trupučio nepasikeitęs.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (114)