R&B atlikėja vis dar išliko populiari Lietuvoje, nors per septynerius metus Katare buvo susikoncentravusi į karjerą ten ir Jungtinėse Amerikos valstijose. Tačiau ir po ilgo laiko sugrįžusią į Lietuvą gatvėje ją vis dar atpažįsta gerbėjai, prašo autografų ir kartu įsiamžinti.

Neseniai pristatyta jos daina taip pat sulaukė susidomėjimo. Tai dar vienas kūrinys, kurį ji sukūrė dirbdama su visame pasaulyje garsiais prodiuseriais.

„Būsiu labai atvira. Tuo metu apie mus su Andriumi buvo daug kalbų. Visi sakė, kad akivaizdu, jog jis ją apgaudinėja, o ji jam yra neištikima. Nežinau, ką jis darė kai manęs nebuvo. Ir, tiesą pasakius, man tai nerūpi.

Esmė tokia, kad jis yra geras vyras. Ignoravimas yra palaima tokiais atvejais. Jei aš nežinau, tai manęs ir neskaudina. Ir Andrius galvoja lygiai taip pat. Net jei jis ir buvo man neištikimas, man tai nesvarbu. Šiandien mes kartu ir labai laimingi“, – LNK laidoje Gintarei Gurevičiūtei pasakojo ji.

Siekiant karjeros jiems teko ir gyventi atskirai ir matytis tik kas tris mėnesius. Tačiau viena gražiausių porų šou pasaulyje išlaikė šį išbandymą ir išliko tvirta komanda.

Prieš kiek daugiau nei trejus metus jiems gimė dukrelė Skyrah. „Dukra yra pats didžiausias mano prioritetas. Daugybė žmonių mane teisia, nes aš esu žmona ir mama. Daug kam tai tiesiog atrodo savanaudiška.

Tačiau jei žmonės į tai pažiūrėtų plačiau, suprastų, kad tai darau ne tik dėl savęs. Mano sėkmė paliečia visus aplink. Žinoma, daug mieliau sėdėčiau su ja namuose ir kartu pieščiau drugelius, bet tai nepadės mano mergaitei siekti savo svajonių. Jei nenoriu, kad ji kankintųsi nuo aštuonių iki penkių, privalau siekti savo tikslų“.

Tai, ką ji jau pasiekė, taip pat yra tik jos nuopelnas. Vos tik baigusi mokyklą Berneen už sporto klube uždirbtus pinigus nusipirko bilietą į vieną pusę ir Londone sutiko didžiąją savo gyvenimo meilę – kaunietį Andrių.

Pora pamilo vienas kitą ir pradėjo siekti įgyvendinti savo gyvenimo svajones kartu. Taip neilgai trukus Andriaus draugas pasiūlė jai išbandyti savo jėgas projekte „Kelias į žvaigždes“. Ir nors iš pradžių ji to nenorėjo, negalėjo trauktis ir turėjo paimti viską, ką gali, iš susiklosčiusios situacijos.

„Aš nenorėjau to viso dainuoti. Tačiau buvau jauna ir pamaniau, kad kas galėtų blogiausio nutikti. Manau, kad gyvenime reikia plaukti pasroviui. Nesimėgavau tuo, ką dariau tuo metu, bet vis laukiau“, – sakė atlikėja, kuri populiariame TV projekte dainavo ir lietuviškai, nors, kaip su šypsena sako pati, net negalėjo gerai ištarti visų žodžių.

Tačiau populiarumo viršūnėje jai teko susidurti ir su žiauria realybe. Einant gatve ją užpuolė grupelė jaunuolių ir viena mergina ją sumušė. Po šio rasistinio išpuolio ji nusprendė pasitraukti iš projekto, kuriame dalyvavo su velioniu aktoriumi Daliumi Mertinu.

Visuomenę sukrėtus šiam įvykiui Berneen nusprendė, jog reikia trauktis, nes žmonės balsuos už ją ne dėl muzikos, o iš gailesčio. Bėgant laikui į Lietuvą grįžo ir jos vyras. Nors čia jie vėl buvo kartu, pora suprato, jog tų pinigų, kuriuos jie uždirba Lietuvoje, nepakanka. Berneen suprato, kad neauga nei muzikine prasme, nei gyvenime.

Išvykus į Katarą Berneen teko viską tarsi pradėti iš naujo. Įdirbio, kurį ji jau turėjo Lietuvoje, užsienyje neliko. Atlikėjai teko iš naujo pelnyti publikos palankumą ir dirbti dar daugiau.

Dar kartą atgauti pačiai save jai teko po sudėtingo nėštumo. Jo metu dainininkė buvo priaugusi net 30 kg. Dėl sudėtingo nėštumo ilgiau - net dešimt mėnesių turėjusi išnešioti dukrelę Berneen susidūrė su rimtomis sveikatos problemomis, o po nėštumo teko atlikti ir keletą operacijų, kurios padėtų susigrąžinti sveikatą.

„Tik pastaruosius kelis mėnesius jaučiuosi savimi. Tai užtruko taip daug... Dabar sportuoju ir laikausi griežtos dietos. Ir žinai, Andrius yra labai protingas ir kai klausiu, ar atrodau stora, sako, kad atrodau nuostabiai ir nebeklausinėčiau to“, – su šypsena pasakojo ji.

LNK laidoje Berneen buvo atvira. Jos 14 metų trunkanti santuoka yra didžiausias jos stiprybės šaltinis, o šeimai ji yra dėkinga už viską, ką turi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (151)