Kostiumų dailininkė Agnė Jagelavičiūtė socialiniame tinklapyje išreiškė abejones dėl rankinės originalumo. Mada besidomintiems nėra paslaptis, kad „Hermes Birkin“ rankinės kaina prasideda nuo kelių dešimčių tūkstančių dolerių, o norinčioms jas įsigyti tenka laukti ir kelis metus. Šio prekinio ženklo rankinę savo spintoje turi ne viena ryškiausia Holivudo pramogų persona. 

DELFI susisiekus su V. Jakutiene pasiteirauti, ar ši rankinė yra originali, moteris teigė, kad ją gavo dovanų. „Aš turiu ir „Rolex“ laikrodį. Gali jį nunešti į lombardą, kad patikrintų ar jis auksinis. Kaip aš noriu, taip ir rengiuosi. Labai nemėgstu girtis turimais daiktais. Šią rankinę man padovanojo šeimos draugas iš užsienio, kuris yra labai turtingas žmogus. Rankinę turiu labai seniai, nemanau, kad jis dovanotų padirbtą daiktą“, - DELFI kalbėjo atlikėja.

Į kritiką, kurią vėl išgirdo iš A. Jagelavičiūtės, moteris teigė nereaguojanti. „Kai pats gražiausias moters periodas, o ji pilstosi purvais, turėtų pagalvoti apie vaiko sveikatą. Nesuprantu, kaip jos vyras nepamoko, gal jis seniausiai ją palikęs, o ji viena sėdi ir geria antidepresantus. Tai yra žema, aš išvis apie šitą žmogų neturiu ką pasakyti. Nes paskui vėl teks manęs atsiprašinėti“, - DELFI kalbėjo V. Jakutienė.

V. Jakutienė prisiminė, kad kartą jau buvo užkliuvusios grupės „Naujos pupytės“ rankinės. Tada daugiausiai kritikos strėlių gavo Skaistė Steikūnaitė. „Juokingiausia, kad Skaistės "Louis Vuitton" rankinė originali, ji ją pirko firminėje parduotuvėje“, - juokėsi Vita.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (394)