„Sveikinu savo gražuolę žmoną pagaliau irgi tapus virtualaus feisbuko pasaulio piliete. Draugausime. Žiūrėsime, per kiek laiko pralenks mane sekėjų skaičiumi. Kviečiu draugauti ir sekti“, – savo socialiniuose tinkluose skelbė K. Krivickas.

Pati Jurgita, anksčiau asmeniškai vengusi bet kokios socialinės medijos, Delfi atskleidė, kad susikurti paskyrą ją pastūmėjo bendri šeimos džiaugsmai, darbai ir planai.

Kristupas Krivickas su šeima

„Anksčiau poreikio socialiniams tinklams nebuvo. O dabar yra tokia proga, kad norime plačiau pasidalinti žinia, jog startuoja projektas „Karatė draugai“ – dienos sporto centras socialiai remtiniems vaikams. Pamanėme, kad geri darbai plačiau dalijasi dviese, kartu su vyru. Be to, pradėti savo veiklą socialiniuose tinkluose nuo gero darbo man pasirodė gera idėja.

O anksčiau, manau, aš rodžiau visai gerą pavyzdį, kad ir be to galima gyventi. Iki šiol man užtekdavo ir to, kuo dalindavosi mano vyras, kuris socialiniuose tinkluose yra gana aktyvus. Kadangi atėjo tokia proga, džiugiai nutarėme, kad dabar tikrai galima tam skirti laiko.

Iki šiol man to tikrai netrūko. Manau, kad ir be to galima kuo puikiausiai gyventi, pavyzdžiui, daugiau laiko skiriant savo vaikams, šeimai. Man tai atrodė kur kas svarbiau, nei sėdėti prie ekrano. Na, o dabar, kaip ir minėjau, tiesiog palanki proga ramiai startuoti“, – su šypsena pasakojo pašnekovė.

Kristupas Krivickas su šeima

Iki šiol šeimos akimirkomis dalindavosi tik K. Krivickas, tačiau dabar pora žada, kad abiejuose jų profiliuose sekėjai galės išvysti ir asmeninių nuotraukų, ir darbinių pamąstymų. Įdomu tai, kad už šių pokyčių slypi ir smagios lenktynės – pora spėlioja, per kiek laiko Jurgitai pavyks pralenkti Kristupą sekėjų skaičiumi.

„Visų pirma, kviečiu Jurgitos gerbėjas ir gerbėjus, kurie ją pažįsta dar iš televizinių projektų ar ją vertina, mėgsta kaip žavią mamą, ją sekti. Mes namuose tarsi pradėjome tokias lažybas, spėliojame, per kiek laiko Jurgita pralenks mane savo sekėjų skaičiumi. Jurgita yra kukli, tačiau žinau, kad ji turi, kuo pasidalinti su kitais, ypač moterų tarpe. Ji kuo puikiausiai gali dalintis savo patirtimi, pastebėjimais iš žmonos, mamos perspektyvos. Manau, kad toks turinys dažnu atveju yra daug naudingesnis, nei glamūrinis instagramas. Norisi, kad tai, kuo dalinsis Jurgita, būtų ne tik įdomu, bet ir naudinga bendruomenei“, – pasakojo K. Krivickas.

Pasak pašnekovo, susikurti tokį profilį, kai jau esi sąmoningas, suaugęs ir nemažai patirties turintis žmogus yra puikus žingsnis.

„Savo veiksmais neši ne tik prasmę, bet ir atsakomybę. Reikia nepamiršti, kad socialiniai tinklai ne vien pramoga, tai gali būti ir socialinių iniciatyvų įrankis. Tiesa, net neabejoju, kad Jurgita dalinsis ir asmeninio gyvenimo akimirkomis, įkvepiant kitus, rodant realų šeimos, darnos pavyzdį“, – tikino visuomenės veikėjas.

Kristupas Krivickas su šeima

Ilgą laiką Kristupas savo žmoną tarsi saugojo nuo negatyvių komentarų ir nemalonaus dėmesio, tad retkarčiais net pasidžiaugdavo, kad ši neturi feisbuko. Tiesa, ši jo globėjiška pozicija nesikeis ir Jurgitai susikūrus paskyrą.

„Jei atvirai, ir dabar, ir anksčiau savo šeimoje mes turėjome savą ugniasienę – filtrą, kuriuo saugodavome vieni kitus. Kitaip tariant, gėrį ir grožį mūsų socialiniai tinklai praleis, o toksišką aplinką filtruos, – šypteli pašnekovas. – Be abejonės, su tuo kovoti reikia išmokti, tam prireiks įgūdžių. Prireiks laiko įgusti, kaip su šiuo įrankiu nesusižeisti, neužsigauti, kad neskaudėtų. Tad be abejonės, bent jau pradžioje, Jurgitai padėsiu, būsiu šalia ir ją apsaugosiu.“

Kol kas pora pasakoja susilaukę vien teigiamų komentarų – kone visi maloniai nustebo pamatę Jurgitą socialinėje erdvėje.

„Tų reakcijų išties nemažai. Tai dar vienas įrodymas, kaip žaibiškai veikia socialinis tinklas ir kad jis yra pajėgus nešti mums visiems svarbias žinutes. Vos prieš valandą jį tapo feisbuko piliete, o jau pasipylė sveikinimai, skambučiai ir kvietimai į draugus, tad tik laiko klausimas, kada ji mane pralenks“, – nusijuokė K. Krivickas.

Daugiau apie minimą socialinį poros projektą, kurio pastūmėta Jurgita susikūrė feisbuką, galite skaityti paspaudę čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (288)