Žiniasklaidos atstovų dėmesį pora patraukė tik praėjusį savaitgalį, kai Kristina ir jos vaikinas drauge pasirodė Ryčio Žvagulio ir Lauros Navikaitės vestuvėse.

Naujienų portalui DELFI K. Ivanova prasitarė, kad nors daugeliui juos išvydus pirmą kartą norisi sakyti, jog santykiai – nauji, pati mergina patikino, kad taip atrodo tik jųdviejų nepažįstantiems.

„Jo vardas Andrius. Kol kas galiu pasakyti tik tiek. Nelabai norėčiau daug apie tai pasakoti“, - kalbėjo K. Ivanova.

Į Ryčio Žvalgulio ir Lauros Navikaitės tuoktuves mylimieji atvyko susikibę už rankų.

Kristina Ivanova su nauju mylimuoju

Paprašyta atskleisti, kiek laiko trunka jos ir mylimojo Andriaus draugystė, Kristina komentuoti neskubėjo.

„Nelabai norėčiau analizuoti šių dalykų viešai, galiu tik pasakyti, kad daug kas dabar sako: nauji santykiai. Tai galbūt tai iš šalies tik ir atrodo kaip nauji santykiai. Kai kam jis galbūt atrodo naujas, bet ne man. Mes nelabai kur būname viešumoje, turbūt todėl niekas ir nepastebėjo anksčiau“, - kalbėjo ji.

Pokalbio metu mergina tik linksmai pasijuokė, kad dabartinis jos širdies draugo vardas Andrius sutampa su buvusio vaikino.

„Mūsų pažinties istorija yra labai labai įdomi ir labai netikėta. Tiesiog turbūt neatėjo laikas daug apie tai kalbėti“, - DELFI pasakojo K. Ivanova.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)