“Norėjau, kad pavasario kolekcijai fotografuotume ne profesionalias manekenes, o tikras, gražias moteris. Jos visos yra mano klientės, visos be galo skirtingos. Atskleisti jų skirtumus ir taip pabrėžti drabužių universalumą, buvo pagrindinė mano mintis”, - pasakojo K. Rimdžius.

Keturios moterys susitiko ilgiems sekmadienio pusryčiams, kalbėjosi apie žalią spalvą, kuri tobulai išryškina Agnės akis. Jos garsiai juokėsi, nes viena jų neatsispyrė spontaniškiems pirkiniams. Aptarė kelionių planus, geriausių vakarėlių repertuarą ir pastarąsias vaikų išdaigas. “Jos kalbėjosi apie savo silpnybes, buvo tokios tikros ir natūralios, o kai esi savimi, rezultatas visada būna geras”, - džiaugėsi garsus stilistas.

Drabužių kolekciją sudaro penkiolika skirtingų modelių, kurie derinami tarpusavyje įgauna kitokius įvaizdžius. “Vėl lieku ištikimas klasikai, moteriškumui, kokybiškiems audiniams, tačiau šį pavasarį labai drąsiai žaidžiu spalvomis. Visi rūbai gali būti derinami drauge, o moteris, dėvinti šią kolekciją, turės progą parodyti skirtingas savo asmenybės puses”, - mintimis dalinosi stilistas Kęstas Rimdžius.

Kolekcija pasieks butiko Decolte lentynas kovo 14 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)