Naujienų portalo DELFI žiniomis, D. Redikas prabangiame viešbutyje „Kempinski“ buvo apsistojęs balandžio 27-30 dienomis. 30 dieną jis iš viešbučio dingo neatsiskaitęs. Už viešnagę jis liko skolingas 1047 eurus ir 20 centų. Palaukusi keletą dienų, viešbučio administracija kreipėsi į policiją.

Krepšininko pavardė net ir visiškai nesidomintiems sportu tapo žinoma tada, kai tarp jo ir stilistės Astos Valentaitės užsimezgė artima draugystė. Vaikinas kartu su ja lankydavosi aukštuomenės renginiuose ir vakarėliuose.

Pabėgimas iš viešbučio – ne pirmas blaiviu protu sunkiai paaiškinamas jo elegesio pavyzdys. Prieš keletą mėnesiu jis visus nustebino savo krepšinio klubo Latvijoje vadovybei pamelavęs apie tėvo mirtį. Tiesa išaiškėjo tada, kai klubo atstovai atvyko į laidotuves.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (264)