Visi žiūrovai buvo kviečiami drauge pasidžiaugti nepaprastais paprastų žmonių darbais, kurie prisideda prie to, kokioje Lietuvoje gyvename dabar ir kokioje gyvensime ateityje.

Penktadienio vakarą apdovanojimų metu Lietuva išgirdo 7 širdį virpinančias šių metų „Lietuvos garbės“ istorijas. Kai kas padeda savo geriausiam draugui, kai kas pagalbos ranką tiesa visai tautai. Tačiau kiekvienas iš jų yra vertas apdovanojimo ir mūsų padėkos. Visi herojai save laiko paprastais žmonėmis ir savo darbų nesureikšmina – jų manymu, taip turėtų elgtis kiekvienas. Visi iki vieno jie myli Lietuvą ir stengiasi mūsų šalį daryti tokia, kad čia gyventi jauku ir gera būtų kiekvienam.

Nacionaliniuose apdovanojimuose TV3 televizijos žiūrovų laukė įspūdingas koncertas, kurio metu nenusigręžta nuo to, kas vyksta visai netoli – širdis buvo su tais, kurie kovoja už laisvę Ukrainoje. Renginyje garsiausi šalies atlikėjai skyrė savo kūrinius ir Lietuvai, ir Ukrainai bei dainavo ne tik sava kalba, bet ir tos šalies, kuriai šiandien palaikymo reikia labiausiai.

„Lietuvos garbės“ scenoje buvo galima pamatyti palaikymo Ukrainai dainą atlikusią grupę „LT United“, ukrainietiškai uždainavusią grupę „Sisters on Wire“, su ukrainiete mergaite Alana pasirodžiusią Stanislavą Stavickį-Stano. Taip pat – Justiną Jarutį, Jessicą Shy, Vidą Bareikį, specialiai renginiui lietuviškai uždainavusį „X faktoriaus“ nugalėtoją Antoine Wend bei daugelį kitų.

Renginio vedėjais tapo tie, kurie nuo „Lietuvos garbės“ neatskiriami jau eilę metų. Tai – Audrė Kudabienė, Mindaugas Stasiulis ir Marijus Mikutavičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės