Neseniai su vyru Palangoje savaitę praleidusi Lina sako, kad pavyko ne tik atsipalaiduoti nuo visų namų ir darbų, bet kartu ir pakeliauti. Ir nors kelionės jų šeimoje dažniausiai yra Linos iniciatyva, keliauti mėgsta jie abu.

„Vyras labiau linkęs būti namuose, krapštytis mūsų mažame ūkyje ar žiūrėti karinius filmus. Tai aš esu patrakėlė ir mėgstu išlėkti iš namų (šypsosi). Mane tai traukė ir žavėjo visą gyvenimą, todėl dar prieš vyro laisvadienius aš suplanuoju, kur nuvažiuosime, ką aplankysime.

Dažnai lankome pilis, rūmus ir dvarus, nes tai mano sielai yra artima ir vaikštinėdama po juos aš jaučiuosi savimi. Juk ir iš visų 11-os mano reinkarnacijų net penkis gyvenimus pragyvenau rūmuose. Paskutinis praėjęs mano gyvenimas taip pat prabėgo Lietuvoje ir rūmai, kuriuose gyvenau, stovi iki šiol. Dažnai prašau vyro, kad mane ten nuvežtų. Ir vėl išgyvenu tuos jausmus, kai įeinu į lengvą meditaciją“, – pasakojo socialiniuose tinkluose išgarsėjusi moteris.

Pavasarį jie jau planuoja vykti į Rundalės rūmus Latvijoje. Vėliau pora ir vėl keliaus po Lietuvą. Ir, žinoma, kaip ir visada jie sugrįš į Palangą, kurią Lina laiko antraisiais savo namais. Dar iki susipažindama su savo vyru ji ten dirbo ne vieną vasarą. Tik šįkart juodu ten švęs jos gimtadienį.

Pasiteiravus, ar po vestuvių vyras ir jausmai jam nepasikeitė, moteris pripažino, kad taip nutinka dažnai, tačiau tik ne jų gyvenime. „Savąjį gyvenimą mudu nuolat atnaujiname. Kai vyrui būna laisvos dienos, jis man rytą į lovą atneša šokolado, pagamina pusryčius. Šeštadieniais abu įsitaisome ant sofos ir gurkšnojame naminį vyną, žiūrime melodramas.

Dar vienas geras receptas, jei norite visą gyvenimą mylėti tik vienas kitą, reikia kažkiek laiko pabūti ir be sutuoktinio. Aš kasmet išvykstu į Vokietiją ir ten prižiūriu senelius. Taip net du mėnesius nebūnu namuose, bet parvežu pinigėlių. Kas ta laimė? Tai yra mylėti, o mylint kurti savąją pasaką“, – sakė ji.

Kaip svarbiausią santuokos verybę ji įvardija meilę, tačiau tam, kad ji tęstųsi ilgiau nei trejus metus, reikia įdėti ir darbo. Lina pataria, jog visada reikia mokėti prisitaikyti ir nusileisti savo partneriui, įvairiose situacijose padėti, užjausti ir atleisti. Tačiau neištikimybę ji laiko neatleidžiama klaida. Anot jos, jei partneris buvo neištikimas, tai rodo, kad meilės ir nebuvo.

„Taip pat vyras turi žmonai pirkti gėles ir mažas dovanėles. Man vyras nuolatos dovanoja rožes ar kitas dovanas. Tam, kad meilė būtų stipri, reikalingi apsikabinimai, širdies šiluma, gražūs žodžiai, bučiniai.

Tai, kad mano vyras yra man skirtas žmogus, supratau jau po trijų savaičių, nes medituodama supratau, kad vienas kitam turime karminių skolų. Dar vėliau regėjau mudviejų vestuves. Mačiau viską taip tiksliai, kokios ir buvo mūsų tikrosios vestuvės. Taigi, vos pradėjusi su Rimantu bendrauti jau supratau, kad jis yra man skirtas. Tam, kad vyras tiktų, reikia jį rinktis širdimi, o ne protu. Taip pat turi tikri ir charakterio savybės. Iki vestuvių patariama kartu ir pagyventi. Taip greičiau pamatysite, ar tinkate vienas kitam. Mes su Rimantu kartu gyventi pradėjome jau po pusmečio. Žinoma, tada ir pradeda šlifuotis charakteriai. Šiuo metu tarp mūsų nebėra jokių pykčių, agresijos, neapykantos ir, galima sakyti, kad esame ideali pora“, – savo vedybiniu gyvenimu džiaugėsi pašnekovė.

Ir nors Lina neturi plačios giminės, o artimiausi šeimos nariai jau iškeliavo anapilin, moteris gali džiaugtis puikiu vyru bei jo giminaičiais.

Kartu šeimyninis gyvenimas neleidžia moteriai pamiršti ir malonumo įsikūnyti į skirtingus herojus. Rundalės pilyje ir Užutrakyje moteris planuoja tapti garsia 1768 metų karaliene. Audinių savo suknelei ji jau parsisiuntė iš Kinijos parduotuvių bei pradėjo apdaro kūrimą. Ji neapleido ir savo svajonės išleisti eilių bei nuotraukų knygą. Pastarąją svajonę ji puoselėja jau devynerius metus.

Ir nors kai kurie žmonės L. Ramanauskienės nesupranta, ji sako, kad visada miela sutikti tuos, kuriems jos mintys nėra svetimos bei pasako gerą žodį. Drąsesni žmonės moters paprašo ir autografo. Kalėdų metu vienas gerbėjas prie jos namų durų paliko ir auksinę grandinėlę. Ji dėkoja ne tik savo šeima tapusiems vyro giminaičiams už gerumą, bet ir tiems, kurie rodo dėmesį ir seką ją socialiniuose tinkluose.

Artėjant Šv. Valentino dienai ji taip pat neketina praleisti progos pabūti tik dviese su vyru. Kaip ir visuomet jie vyks į viešbutį ir mėgausis savo privačiu laiku. Lina jau žino, jog vyras nupirks tortą, šampano ir rožių. Paprastai ji pati nuperka rožių, kurių žiedlapiais papuošia lovą.

„Mūsų vakaras prasideda šampano gėrimu ir tuomet abu einame maudytis į dušą. Ten vienas kitam padarome masažą, o vėliau grįžtame į lovą, kur skanaujame tortą, užkandžiaujame ir kalbamės visą naktį“, – savo planus prieš įsimylėjėlių dieną vardijo ji.

Pabaigai L. Ramanauskienė norėjo pasidalinti ir savo palinkėjimu visiems skaitytojams: „Niekada neliūdėkite, atleiskite tiems, kurie jus įskaudino. Mylėkite ir rūpinkitės. Tada ir laimė ateis. Mano aistra ir tikslas yra mylėti žmones. Ypač tuos, kuriems reikia paguodos, kurie sunkiai serga ar vargsta. Kiekvieną apkabinu, priglaudžiu, paglostau ir daug gražių žodžių pasakau. Būtent tai yra mano laimė“, – kalbėjo ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)