Šį vakarą rungtynėse komandas arenai pristatė ir žalgiriečius kovai užkūrė žinomas dainininkas V. Bareikis. Pirmą kartą šią rungtynių vedėjo rolę išbandęs atlikėjas pasirodė puikiai ir kartu su juo komandai plojo visa „Žalgirio“ arena.

V. Bareikis taip pat vedė ir pertraukėlių žaidimus, kurių metu energingai bendravo su publika. Į rungtynes atvyko ir Latvijos influenceriai, kurie pasipuošė „Žalgirio“ komandos atributika.

„Šiandien išaušo ta diena, kai pakeičiau Andrių Žiurauską Kauno „Žalgirio“ rėkiko pareigose. Šiandien kovojame su Milano komanda. Bus mano debiutas“, – dar prieš rungtynes su savo sekėjais instagrame kalbėjo dainininkas.

„Pasidariau pirmą repeticiją – jau balso nebėra“, – pridūrė Vidas.

V. Bareikis įprastą „Žalgirio“ rungtynių vedėją pakeitė dėl A. Žiurausko medaus mėnesio. Šiuo metu aktorius su savo žmona Balyje švenčia pirmąsias judviejų vestuvinio gyvenimo akimirkas.

Delfi primena, kad dar prieš šį renginį keli šimtai krepšinio sirgalių pateikė prašymus grąžinti pinigus už bilietus į penktadienio vakaro Eurolygos rungtynes tarp Kauno „Žalgirio“ ir Milano „AX Armani“ klubų, nerimaujant dėl koronaviruso plitimo.

Pats klubas dėl viruso grėsmės pažadėjo papildomai tikrinti visus atvykstančius sirgalius termovizoriais ir prašė į renginį nevykti sirgalių iš Šiaulių, kur užfiksuotas pirmasis koronaviruso atvejis.

Rungtynes nukelti arba žaisti tuščioje arenoje rekomendavo Sveikatos apsaugos ministerija (SAM), motyvuodama naujojo koronaviruso grėsme, tačiau klubas nusprendė, jog rungtynės visgi vyks su žiūrovais.

Kiek anksčiau „Žalgiris“ paragino nevykti į rungtynes Milano klubo gerbėjų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)