„Vyko Stasio Povilaičio koncertas. Padainavęs apie 40 minučių, jis paskelbė, kad daroma pertrauka. Grįžęs maždaug po 40 minučių jis dar sudainavo vieną dainą ir pasakė, kad turi sveikatos problemų ir koncertą nutraukė. Maestro pasakė, kad jam yra iškviesta greitoji pagalba“, – naujienų portalui DELFI siųstame laiške rašė koncerte dalyvavęs S. Povilaičio gerbėjas Gediminas.

Susisiekus su atlikėjo vadybininku, vyras į detalesnius komentarus nesileido: „Mes nesame nieko įpareigoti komentuoti, bet jeigu žmogus ligoninėje, tai kažkas rimto“.

Kaip DELFI pasakojo S. Povilaitis, atvykusių medikų jis paprašė sumažinti kraujo spaudimą. Tačiau, pasak atlikėjo, medikai jam davė per daug vaistų: „Prašiau puse tabletės, o davė visą.“ Nutraukęs savo pasirodymą vyras buvo išgabentas į ligoninę. Šiuo metu dainininkas ilsisi savo namuose Vilniuj, tačiau jo sveikata vis dar nėra stipri ir maestro jaučiasi išsekęs.

Ukmergės kultūros centro kultūrinės veiklos vadybininkė Gražvyda Tušienė DELFI teigė, kad medikai buvo iškviesti prieš dainininko pasirodymą: „Greitoji buvo iškviesta apie 17 val. S. Povilaičiui pakilo kraujospūdis. Dainininkas tai pat kentėjo dėl aukštos temperatūros, tačiau vis tiek norėjo koncertuoti, nenorėjo nuvilti žiūrovų. Atvažiavę medikai suleido maestro vaistų. Tada kraujospūdis krito žemyn. S. Povilaitis nesugebėjo baigti koncerto. Dainininkas sudainavo pirmąją dalį koncerto, o po petraukos padainavo dar dvi dainas ir atsiprašęs atsisveikino su žiūrovais. Buvo matyti, kad atlikėjo reakcija sulėtėjusi, žmogus negalėjo taip dainuoti.“

Kultūrinės veiklos vadybininkė pasakojo, kad žiūrovai nereiškė nepasitenkinimo dėl nutraukto koncerto, nešė maestro gėles į grimo kambarį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (332)