„Labai seniai norėjau tokių dantų. Vis gydytojai atkalbinėdavo, kad labai kenkia, atseit, geri dantys, kam čia gadinti. Vėliau sužinojau, kad yra naujas būdas. Dantys apvelkami ir prikaitinami. Per dieną turi gražią šypseną. Jokio skausmo nejutau, tik labai sunku išsėdėti šešias valandas išsižiojus“, - juokėsi Tikroji išdykėlė. Dainininkė atskleidė, kad teko sumokėti 2500 litų odontologui už paslaugas.

Aušrinė pasakojo, kad seniai svajojo apie baltus dantis. „Kai buvau maža, teko gerti antibiotikus ir nuo to dantukai įgavo geltonumą. Turėjau kompleksą, stengdavausi šypsotis nerodydama dantų. Dabar repetuoju,kaip šypsotis, visur nuotraukose stengiuosi tą daryti, kad matytųsi dantys“, - juokėsi pašnekovė.

Visai neseniai Tikroji išdykėlė grįžo iš Londono. Ten moteris ne tik ilsėjosi, bet ir su kolege Monika Katunskyte surengė kelis koncertus. „Susirinko daug lietuvių. Labai jie mėgsta koncertus“, - pokalbį baigė ji.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (228)