Kokią ateitį prieš metus šiai šeimai numatė garsus šalies tarologas Leopoldas Malinauskas? „A. Šedžiui suklupus Monika gali atsukti nugarą“, – tuomet perspėjo jis. Praėjus vos daugiau nei metams po šių žodžių, dėmesį prikaustė žinomos poros drama.

Tarologas ir okultinių mokslų daktaras Leopoldas Malinauskas, analizuodamas poros nuotraukas, šiuose daug apkalbų sukėlusiuose santykiuose tuomet įžvelgė nuoširdžius jausmus ir meilę.

„Nereikia manyti, kad Monika tik dėl išskaičiavimo tuokėsi. Kad ir ką bekalbėtų žmonės, jie vienas kitam išgyvena gražios meilės jausmą. Be jausmų toli nenueisi – gali ištempti vieną naktį, galbūt pusmetį... Būdami kartu jie įrodė, kad pasiekė tai, kas neįmanoma“, - pasakojo tarologas.

Jis pabrėžė, kad dėl šešiolikos metų skirtumo šios poros santykius nori nenori reikia lyginti kaip profesoriaus ir studentės. Nes kai tarp poros amžiaus skirtumas nedidelis, tuomet jie vienas kitą gelbėja. Šiuo atveju A. Šedžiui taip nebūtų.

„Kol profesorius gerbiamas, mylimas studentų, sveikas, gerai uždirba, išlaiko - viskas gerai. Tačiau jis vaikšto plonu ledu ir neturi teisės paslysti ar įlūžti. Jei A. Šedžius įlūš - nors vieną koją įmerks į vandenį ir prašys žmonos padėti, ji tikrai neskubės to daryti. Galbūt netgi atsuks nugarą, - perspėja L. Malinauskas. - Jis apskritai negali niekur suklupti: nei finansiškai, nei santykiuose, nei sveikatoje. Netgi kitai moteriai negali pamirksėti, nes bet kokia menkiausia klaida gali įmurkdyti A. Šedžių į vandenį, iš kurio Monika jo netrauks. Tai – tikrai ne moteris-gelbėtoja, kaip Deivydo ir Katažinos (Zvonkų – DELFI) atveju. Todėl linkiu A. Šedžiui niekur nesuklupti ir nepaslysti. Jei ne - viskas baigsis blogai. Jis turi gyventi idealiai, kaip pusdievis, nedarantis klaidų.“

Nepaisant Šedžių amžiaus skirtumo, okultinių mokslų daktaras šiai porai pranašavo šviesią ateitį: „Jie gražiai gyvens ir sens provincijoje.“ Kaip viskas klostysis, parodys laikas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (160)