Jeigu tikėsime autoriumi, tarp dviejų garsiausių to meto žvaigždžių nutiko štai kas. 1956 m. E. Presley, kuriam tada buvo 21-eri, pirmą kartą atvažiavo į Holivudą debiutuoti kine – jis turėjo filmuotis juostoje „Love Me Tender“.

Prodiuseris jam pasakė, kad būtų puiki reklama, jei jis pradėtų merginti trisdešimtmetę M. Monroe, kurios žvaigždė tuo metu jau buvo zenite. Dainininkas noriai sutiko su pasiūlymu, o kai pamatė M. Monroe filmavimo aikštelėje, tas noras dar labiau sustiprėjo. Elvisas priėjo prie Marilyn ir gana ryžtingai pasiūlė jai meilės naktį. Tai nuskambėjo tarsi ultimatumas: „Dabar arba niekada!“

Tačiau aktorė jam atšovė: „Eik pas tą, kuris tave atsiuntė!“

B. Raphaelis prisimena: „Jis buvo labai suglumęs. Tačiau manau, kad Marilyn jam atsakė dėl to, kad visas tas sumanymas buvo labai panašus į reklaminį triuką“. Vis dėlto E. Presley pademonstravo atkaklumą. „Po dviejų savaičių, – toliau prisimena memuarų autorius, – Elvisas man paskambino ir sako: „Noriu, kad pas mane atvežtum Marilyn“. Buvo lietingas vakaras ir aš atvežiau Monroe į viešbutį „Beverly Willshire“. Mes pakilome į viršų iki Elviso apartamentų. Elvisas ir Marilyn nešvaistė laiko tuščioms kalboms ir pradėjo iškart bučiuotis“. Vėliau aktorė E. Presley pasakė: „Kaip gitaristas, tu pernelyg gerai bučiuojiesi“. Vėliau abu dingo E. Presley miegamajame.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją