Kviečiame nuspręsti, kas iš žinomų Lietuvos žmonių yra nuoširdžiausias vakarėlių ir įvairių renginių lankytojas ir vertas vakarėlių liūto titulo.

Kitą antradienį DELFI portale žiūrėkite videosiužetą apie dažniausią linksmybių dalyvį! O ką apie titulą mano laimėtojas plačiau skaitykite kitos savaitės „Klube“.

Praėjusią savaitę skaitytojai turėjo galimybę rinkti didžiausius išlaidautojus. Iš viso balsavo 6937 DELFI skaitytojai. Daugiausiai Jūsų simpatijų pelnė Veronika Kastujeva(1582 balsai), antroje vietoje liko Rytis Cicinas (1498), trečioje - Vaida Židonytė (1212).



Kęstutis VERSLOVAS. Verslininku Kęstutis Verslovas (41) spėja ne tik suktis versle, bet ir sudalyvauti ne viename, ir nebūtinai prašmatniame vakarėlyje. Pastaruoju metu jis su gyvenimo drauge Ramune Piekautaite dažnas svečias „Lietuvos šokių dešimtuko“ studijoje, nes tame projekte dalyvauja Ramunės sesuo Kristina. Po šokių transliacijos vykstančiuose triukšminguose vakarėliuose beveik visada sudalyvauja ir Kęstutis.



Violeta ir Titas BLĖDŽIAI. Praeityje garsi manekenė, o dabar televizijos laidos vedėja Violeta Repčenkaitė-Blėdienė (25), anksčiau laiką leidusi ne vienoje smagioje kompanijoje, šiandien rūpinasi namais, vyru Titu (26) ir mažuoju sūneliu. Tačiau tai netrukdo Violetai nuolat šmėžuoti ne tik televizijos ekrane, bet, įsikibus į vyro Tito parankę, ir įvairiuose renginiuose, išskirtinių parduotuvių, ar grožio namų atidarymuose.



Mantas PETRUŠKEVIČIUS. „Tango TV“ laidos „Mados reidas“ veidas ir stilistas Mantas Petruškevičius (23) beveik kiekvieną kartą sutiktas vakarėlyje tikina ten atsidūręs atsitiktinai. Vaikinas vis stengiasi rečiau lankytis renginiuose, bet tjam nekaip sekasi. Yra pora priežasčių: „Mados reidas“ filmuoja laidas pačiose karščiausiose linksmybių vietose, be to, turint tiek žymių draugų labai sunku atsiginti kvietimų.



Agnė JAGELAVIČIŪTĖ. Dar prieš porą mėnesių bet kokiame vakarėlyje akis iškart užkliūdavo už dėmesio centre dominuojančios Agnės Jagelavičiūtės (26). Tačiau netekusi darbo televizijoje, Agnė viešai pasižadėjo daugiau į jokius renginius nevaikščioti ir atsisakė „vakarėlių liūtės“ etiketės. Tačiau vakarėlių nelankymo įžadų Agnei ne itin sekasi laikytis. Sakoma, viešumas ir populiarumas – kaip sunkiai pagydoma liga.



Vaidas ir Donatas BAUMILOS. Soline karjera užsiimantis Vaidas (20) ir grupėje „Kastaneda“ dainuojantis Donatas-Dūnis (25) Baumilos tikrai pastebimi. Solidžiuose vakaruose brolių nesutiksi, bet ten, kur „tūsinasi“ jaunimėlis – visada. Galima tik pagirti, kad daugiau nei metus vedęs Dūnis, dažniausiai į tokias vietas atkeliauja su ne tik su broliu, bet su savo žmona Daine. O prie jos prisijungia buvusi Vaido mergina ir viena geriausių Dainės draugių – Justė Mozolytė.



Gediminas JAUNIUS. Gelbėtojui Gediminui Jauniui (29) moterų dėmesio ir populiarumo tikrai netrūksta. Vakarėliuose Gediminas taip pat nesnaudžia. Patikusiame renginyje dažnai užsisėdi iki ryto, o pratęsimai kartais vyksta ir vienišiaus namuose. Renginiu organizavimo agentūrai vadovaujantis vyras vakarėliuose ne tik su kolegomis įžymybėmis bendrauja, bet ir originalių idėjų pasisemia.



Vytautas RUMŠAS. Nors pastaruoju metu aktorius ir laidos „Šok su žvaigžde!“ vedėjas Vytautas Rumšas (27) turi daug veiklos, bet tuo pačiu spėja aplankyti beveik visus sostinėje vykstančius vakarėlius. Pasak jo, tam visiškai neprieštarauja jo žmona, advokato padėjėja Gintarė, nes neva ji puikiai supranta, kad lankymasis ir linksminimasis vakarėliuose – jo darbo dalis.



Donata VIRBILAITĖ. Ugniniais plaukais išsiskirianti ir debiutinį albumą besiruošianti pristatyti „kelietė“ Donata Virbilaitė (20) – dažna vakarėlių lankytoja. Viena ar su kompanija – ji vis linksmybių sūkuryje. Kalbama, kad per tas linksmybes mergina ir į rytinį darbą radijo stotyje tingėjusi atsikelti, todėl su juo neseniai ir atsisveikinusi. Įsiaudrinusi Donata vakarėliuose nevengia ir mikrofono į rankas paimti, ir savo dainą sudainuoti.



Marius GELAŽNIKAS. Verslininką Marių Gelažniką (39) galima drąsiai vadinti žmogumi, kurio daug visur, ypač visuose vakarėliuose. Kartais vyras juose dalyvauja vienas, bet dažniausiai atlydi kokią žinomą damą, kad ši nesijaustų vieniša. Žiūrint į garsaus vyro elgesį viešuose pasilinksminimuose nesunku nuspėti, kad aplinkinių nuomonė jo visiškai nedomina. Marius Gelažnikas, linksminasi iš visos širdies ir su nuotykiais.



Egmontas BŽESKAS. Ar tikrai įsivaizduojate vakarėlį be linksmuolio Egmonto Bžesko (33) ir jo prodiusuojamos grupės merginų? Visur spėjantis Egmontas vakarėliuose dažniausiai ieško naujų veidų jo galvoje besisukantiems projektams. Be to, ir save parodyti ne pro šalį, ir šokių aikštelėje patrypti arba pasirodžius su nauja mergina sukelti naujų gandų bangą



$qid=106;require_once("$admin_dir/local/projects/top/index.inc");?>



Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo.
Žurnalas „Klubas“
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją