„Tai daina apie vaikiną ir merginą. Žodis „pistonai“ labai tiko mano dainoje. Gal iš dalies jis panaudotas dėl didelio populiarumo internete sulaukusių filmukų. O gal ir dėl kažko kito. Reikia klausti autoriaus“, - dainos pavadinimą aiškino VASHA.

Kitą savaitę pristatomas klipas buvo filmuojamas Kaune ir Vilniuje. Veiksmas vyksta koncertų, teatrų centre ir prabangiuose apartamentuose. Kartu su G. Grygolaityte nusifilmavo ir pasaulinio garso modelis Simonas Pham. Pastaruoju metu Niujorke ir Singapūre gyvenantis modelis mielai sutiko vaidinti debiutuojančios atlikėjos klipe. Gabrielė teigė, kad su Simonu yra seni pažįstamai, tad beliko tik paprašyti vaikino padaryti jai paslaugą.

„Filmuotis sekėsi gerai. Labai bijojau, ypač prieš pat filmavimą. Ryte iš baimės net drebėjau, galvojau, pavyks ar ne. Džiaugiuosi, kad rezultatas puikus ir labai laukiu galutinio klipo varianto“, - DELFI kalbėjo G. Grygolaitytė.

Gabrielė teigė, kad filmuojant klipą neišvengtą įvairiausių situacijų, tačiau nepanoro atskleisti, ar reikėjo bučiuotis su garsiu modeliu. „Pamatysite tą mano klipe“, - intrigavo mergina.

Pirmąją klipo dalį G. Grygolaitytė filmavo apie šešias valandas, o antrosios filmavimas užtruko kiek trumpiau – keturias valandas. Darbams vadovavo kartu su Vasha dirbantys lietuviai prodiuseriai: Gintaras Reklaitis, Artūras Butkevičius ir Kęstutis Ruzgys. Bene visas scenas teko filmuoti po porą kartų. „Kurti muzikinį klipą buvo verta. Iliustruoti klipą nuotraukomis yra banalu. Gal ne visi atlikėjai sugeba sau leisti sukurti muzikinį klipą?“, - svarstė VASHA.

Pasiteiravus, kas finansuoja merginos karjerą, Gabrielė neslėpė, kad finansiškai jai padeda tėvai. „Viską darome bendromis pajėgomis“, - tikino dainininkė.

„Pistonai balionai“ klipo ištrauka:

„Pistonai balionai“ filmavimo užkulisiai - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)