„Šį savaitgalį leidome Švedijoje, kur lietuvių bendruomenės iniciatyva surengėme improvizuotą trupės spektaklį, o kitą likusį laiką sėmėmės įspūdžių šios savaitės koncertams Lietuvoje“, – savaitgalio įspūdžius pasakoja aktorius Audrius Bružas.

Švedijoje gyvenantys lietuviai „Kito Kampo“ trupę pasitiko ovacijomis pilnoje gerbėjų salėje viename iš Stokholmo teatrų „Studio Lederman“. Tarp spektaklio žiūrovų buvo ir Lietuvos ambasadorius Švedijoje Eitvydas Bajarūnas.

„Kitą dieną po spektaklio buvome pakviesti į ambasadoriaus rezidenciją puodeliui kavos. Esame be galo patenkinti tokiu šiltu lietuvių priėmimu svetur“, – toliau džiūgauja A. Bružas.

Jau šį ketvirtadienį „Kito Kampo“ aktorius Kirilas Glušajevas kviečia visus vilniečius pasijuokti juoko ašaromis „Teatro arenoje“, kur kartu su jais pasirodys ir scenos chuliganai „Suicide DJs“: „Mūsų pasirodymas įvyks ketvirtadienį prieš pat „Eurovizijos“ pusfinalį – tai bus rekomenduojama juoko dozė prieš pat kitą tautai svarbų įvykį“.

O jau šį penktadienį aktoriai keliaus į Kauną, kur paskutinį kartą šį sezoną kartu su turo ypatingaisiais svečiais „Suicide DJs“ pasirodys laikinosios sostinės žiūrovams.

„Kito Kampo“ kelionės Stokholme akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)