Trečiadienį paaiškėjo, kad Vilniaus miesto apylinkės teisme nuo lapkričio 22-osios dienos nagrinėta byla buvo nutraukta, kadangi viskas baigėsi taikos sutartimi.

DELFI teismo atstovai patvirtino, kad byla, kurioje minimi Agnės Volkienės (oficiali stilistės pavardė) ir A. S. (tapatybė redakcijai žinoma) vardai, buvo nutraukta, kadangi ieškovas ir atsakovė sudarė taiką. Daugiau informacijos nepateikiama, kadangi sutartis – konfidenciali.

Tačiau, kaip skelbia 15min.lt, vienas iš sutarties punktų yra A. Jagelavičiūtės įpareigojimas iš socialinių tinklų pašalinti visą su A. S. susijusią informaciją.

Ieškovo advokatas Vytautas Skulščius DELFI taip pat patikino, kad draugiškas šalių susitarimas ir jo aplinkybės yra visiškai slaptos – dėl konfidencialumo A. S. ir A. Jagelavičiūtė pasirašė ir sutartyje.

„Tai visiškai konfidenciali informacija ir visiškai konfidenciali baigtis. Įdomu, kad konfidencialumas į sutartį buvo įtrauktas tik vakar, o šiandien jau kalbama apie susitarimo sąlygas“, – naujienomis žiniasklaidoje stebėjosi pašnekovas.

A. S. žinomą stilistę į teismą padavė dėl išsakytų žodžių socialiniame tinkle. Teisminis procesas pradėtas nagrinėti lapkričio 22-ąją. Tuomet buvo nurodoma, kad bylos esmė – neturtinės žalos atlyginimas ir viešas atsiprašymas.

Minimas konfliktas prasidėjo dar šių metų vasarą, kuomet tuometinė A. Jagelavičiūtės asistentė kreipėsi į kelias kelionių organizavimo įmones, siūlydama barterinius mainus.

Asistentė A. Jagelavičiūtei bei jos bičiuliui ieškojo kelionės į Singapūrą verslo klase, už tokią paslaugą darbuotoja siūlė stilistės reklamą socialiniuose tinkluose.

Vienoje kelionių organizavimo įmonėje dirbantis bei laišką su tokiu psiūlymu išvydęs A. S. nusprendė į viską pažiūrėti kiek ironiškai ir šia A. Jagelavičiūtės asistentės žinute pasidalino su savo draugais socialinėje erdvėje.

Netrukus asistentės laiško iškarpa ėmė dalintis ir kiti internautai.

Kadangi privatus pasiūlymas tapo viešai pasiekiamu ir matomu tūkstančiams, į jį sureagavo ir A. Jagelavičiūtė. Tuo metu moteris paaiškino, kad tokie barteriniai mainai – įprasta praktika, tačiau savo žinutę stilistė papildė ir aštresniais žodžiais. A. Jagelavičiūtė feisbuke A. S. pavadino „kiaušingalviu“ ir „priedurniu“.

Toks įrašas užgavo A. S., todėl dviejų žmonių nesutarimai persikėlė į teismą. Galiausiai byla buvo nutraukta, asmenys susitarė taikiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (295)