Šiame laidos sezone dalyvauja ir Rūta Ščiogolevaitė. Visai neseniai paaiškėjo, jog ji laukiasi ketvirtojo vaikelio.

„Dainuok mano dainą“ filmavimo metu Rūta pasirodė pasipuošusi laisva rožine palaidine, kuria paslėpė apvalėjantį pilvuką. Rūta laidos metu atliko „delfinų“ dainą „Žvaigždė“.

Rūta Ščiogolevaitė (Giedriaus Abromavičiaus nuotrauka)

Laidoje taip pat dalyvauja Edgaras Lubys, Neringa Nekrašiūtė, Jūratė Miliauskaitė, Rokas Laureckis, Rolandas Janušas, Donata Gutauskienė-Laisva, Liveta Kazlauskienė ir, žinoma, Stanislavas Stavickis-Stano. Būtent jo dainos skirtingų atlikėjų lūpomis ir skambės naujausioje laidoje.

Žinia apie šeimą aplankysiančius gandrus pasklido vasario pradžioje, tačiau tuo metu su DELFI bendravusi Rūta nepanoro atskleisti, kaip greitai jų šeima pagausės.

Pasidomėjus, ar dėl būsimų pokyčių R. Ščiogolevaitė prilėtins tempą ir daugiau laiko skirs šeimai, o ne muzikai, ji patikino, kad „niekuomet nebuvo tokio poreikio“. Anot jos, nė karto gimus vaikams jai neteko nutraukti karjerą ir atsiduoti tik motinystei. „Mes turime šeimą“, – šyptelėjo Rūta, išgirdusi klausimą, kas jai padeda.

Aštuonerių Adomą, trejų Anabelę ir dvejų Aroną auginanti mama tikina, kad mažieji jau lanko darželius. „Viskas natūralai dėliojasi“, – šyptelėjo prieš mėnesį kalbinta moteris.

Laidos filmavimo akimirkos - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)