Žinia apie šeimą aplankysiančius gandrus pasklido pirmadienį, tačiau su DELFI bendravusi Rūta nepanoro atskleisti, kaip greitai jų šeima pagausės.

Pasidomėjus, ar dėl būsimų pokyčių R. Ščiogolevaitė prilėtins tempą ir daugiau laiko skirs šeimai, o ne muzikai, ji patikino, kad „niekuomet nebuvo tokio poreikio“. Anot jos, nė karto gimus vaikams jai neteko nutraukti karjerą ir atsiduoti tik motinystei. „Mes turime šeimą“, – šyptelėjo Rūta, išgirdusi klausimą, kas jai padeda.

Aštuonerių Adomą, trejų Anabelę ir dvejų Aroną auginanti mama tikina, kad mažieji jau lanko darželius. „Viskas natūralai dėliojasi“, – šyptelėjo kalbinta moteris.

Ketvirtojo vaikelio besilaukianti Rūta Ščiogolevaitė:

Išgirdusi klausimą, kaip veikli moteris viską spėja, ji patikino, kad aplinkiniai nelabai įsivazduoja jos gyvenimo tempą. „Man nereikia kažko ypatingai suspėti, nes kažko ypatingo ir neveikiu. Turiu keletą koncertų per mėnesį, tad važiuoju kelioms valandoms. Dažnai į koncertus keliaujame su vaikais, vaikai labai mėgsta, jiems labai patinka, ypatingai, jei koncertai vyksta restorano tipo kavinėse, o aš ir pati tokius labai mėgstu, – pasakojo Rūta. – Bet tai nebūna kasdien, aš nedaliju interviu, nesifotografuoju fotosesijose, nevaikštau į įvairias pramogines laidas. Vaikus auginu be auklių, kažkaip su vyru susideriname.“

Televizijos žiūrovai Rūta Ščiogolevaitę netrukus išvys ir TV ekranuose – ji užėmė LNK projekto „Mes vieno kraujo“ komisijos kėdę. Anot Rūtos, šie filmavimai nėra dažni – vos kelios valandos per mėnesį. „Kitos dažniau į manikiūrus vaikšto“, – nusijuokė pašnekovė.

Žinoma, jei vaikai suserga ir negali eiti į darželį, tada tenka jiems skirti daugiau laiko. „Sunku, kaip ir visoms, – kalbėjo Rūta. – Buitis atsibosta, išeiti į darbą smagu. Smagu pakeisti aplinką.“

Netrukus Rūta taps keturių vaikų mama, tačiau tikina, kad tikrai viską be vargo suspės. Tad kodėl turinčios po vieną vaiką garsiai kalba, kaip sunku? „Taip būna, kai tur vieną vaiką. Puikiai prisimenu savo laiką, kai turėjau vieną. Didžiausias skirtumas – tarp vieno ir nė vieno. Kai turi du ir daugiau – atseki atgal ir galvoji, kad su vienu vaiku nėra, ką veikti“, – kalbėjo dainininkė.

Gandrų laukianti Rūta pokalbio metu tikino, kad jaučiasi puikiai ir džiaugsmingai. „Labai planuota“, – pokalbio pabaigoje šyptelėjo Rūta.

Rūta Ščiogolevaitė su šeima – nuotraukose:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (137)