Socialiniame tinkle „Facebook“ Monika paviešino savo pirmąsias nuotraukas – vienoje jų mergina įsiamžinusi prie Tauerio tilto per Temzę.

Pasidalinusi šia nuotrauka mergina atsidūrė piktų internautų taikinyje. Jiems nepatiko tai, kaip atrodo M. Šalčiūtė. Įžeidinėjimai pasipylė vienas po kito.

„Per tokį orą Londone taip apsirengus nebent paukščius ganyti“, – rašė Aivaras. Kita piktai nusiteikusi mergina, socialiniame tinkle prisistatanti fotografe Dovile klausė: „Dar baisesnių batų negalėjai užsidėti? Nueik, Londone tikrai yra parduotuvių normalių.“

Kaip ir kas kartą kilus konfliktui internete, atsirado ir tokių, kurie stojo ginti įspūdingą pasekėjų armiją turinčios šokėjos. Abejinga neliko ir pati M. Šalčiūtė.

„O jėzau, atsikabink. Ant manęs pilat mėšlą, tai nesiruošiu su jumis elgtis šiltai. Kaip jūs su manimi, taip aš“, – atsikirto Monika.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (191)